Ads Top

Το πέτυχαν κι αυτό τα πιτσιρίκια του Δώνη - Τρομερή διάκριση σε όλη την Ευρώπη!


Έχουν σαρώσει τα πάντα. Δείτε τι κατάφεραν πάλι! - Τρομερή διάκριση σε όλη την Ευρώπη!
Σπάνε τα κοντέρ τα πιτσιρίκια του Παναθηναϊκού φέτος.

Ο Παναθηναϊκός είναι με διαφορά η πιο νεανική ομάδα, με τον μέσο όρο ηλικίας των παικτών που έχει χρησιμοποιήσει έως τώρα ο Γιώργος Δώνης φτάνει μόλις τα 24,46 έτη, με τον Ολυμπιακό (26,05) και την ΑΕΚ (26,23) να ακολουθούν. Οσο για την… κορυφή της λίστας; Εκεί φιγουράρει με διαφορά η Λαμία (30,65), η οποία καταλαμβάνει και την 3η θέση μεταξύ των πιο «γηραιών» ομάδων σε ολόκληρη την Ευρώπη!

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι το ιταλικό κι το Ισπανικό πρωτάθλημα καταλαμβάνουν την 6η και 7η θέση της λίστας με τον μεγαλύτερο ηλικιακό μέσο όρο, με τους αναλυτές να αναφέρουν ότι με αυτόν τον τρόπο επιβεβαιώνεται ότι δεν χρησιμοποιούν νέους παίκτες προερχόμενους από τις ακαδημίες τους, αλλά και ότι επιδιώκουν την παρουσία έμπειρων παικτών, για… βαθμοθηρικούς λόγους.

Κάτι που ισχύει σε μεγάλο βαθμό και για την Αγγλία. Αντίθετα, χώρες όπως Γερμανία, Γαλλία και Ολλανδία, έχουν επενδύσει στα νέα παιδιά και τους δείχνουν εμπιστοσύνη, κάτι προκύπτει και από τα σχετικά στοιχεία.

Αν μη τι άλλο νούμερα που δείχνουν πως αυτό που έχει καταφέρει φέτος ο Παναθηναϊκός είναι κάτι απίθανο!





talentabout.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.