Ads Top

Ποιος είναι ο Κωνστάντος που αναλαμβάνει πόστο στον Παναθηναϊκό


Ο άνθρωπος που αποτέλεσε τον άμεσο συνεργάτη του Κώστα Πηλαδάκη επί ημερών του στην ΑΕΛ, οι σχέσεις του με Νταμπίζα και Δώνη και το πόστο που αναμένεται να αναλάβει στον Παναθηναϊκό.
Ο Κώστας Κωνστάντος αναμένεται να αναλάβει πόστο στον Παναθηναϊκό, χωρίς ακόμα να έχει ξεκαθαριστεί πλήρως ο ρόλος του. Όλα δείχνουν ότι δεν θα πάρει θέση στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας αλλά θα έχει έναν ρόλο πολυσύνθετο εντός του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο Κωνστάντος διατηρεί πολύ καλές σχέσεις τόσο με τον Νίκο Νταμπίζα όσο και με τον Γιώργο Δώνη από την εποχή ακόμα που συνυπήρξαν στη Λάρισα, ενώ πρέπει να σημειωθεί πως φέτος έχει παρακολουθήσει από κοντά στο ΟΑΚΑ την προσπάθεια της ομάδας του Δώνη, στο πλευρό του τεχνικού διευθυντή του τριφυλλιού.

Μάλιστα, το όνομα του Κωνστάντου είχε δει το φως της δημοσιότητας όταν παρακολούθησε μαζί με τον Νίκο Νταμπίζα την αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος, ενώ ένα από τα εντός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού που είχε δει από κοντά ήταν αυτό της νίκης του τριφυλλιού με 3-0 επί του Λεβαδειακού στις 23 Σεπτεμβρίου.

Κατά το διάστημα της παρουσίας του στη θεσσαλική ομάδα ο Κωνστάντος, επί ημερών Κώστα Πηλαδάκη, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως ένα από τα πλέον σημαντικά στελέχη της ομάδας, σε μία περίοδο που ο σύλλογος βρισκόταν σε ένα από τα καλύτερα «φεγγάρια» της ιστορίας του, με παρουσίες στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Μάλιστα, ήταν αυτός που εκπροσωπούσε τους «βυσσινί» στις κληρώσεις της διοργάνωσης στην Νιόν της Ελβετίας. Πρόκειται για άνθρωπο με ισχυρές διασυνδέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό που στο παρελθόν έχει αναλάβει αυξημένες αρμοδιότητες.

Ως στενός συνεργάτης του Κώστα Πηλαδάκη, ήταν από τα στελέχη που είχαν λόγο σε ζητήματα του σχεδιασμού της ομάδας, ενώ πάντα σε συνεννόηση με τον πρόεδρο των Θεσσαλών έπαιρναν τις αποφάσεις στα μεταγραφικά. Γενικά, θα μπορούσαμε να πούμε πως στη Λάρισα θεωρείται ως ο άνθρωπος που μαζί με τον Πηλαδάκη κατάφεραν να δημιουργήσουν την ομάδα που έφτασε ξανά να κοιτάει στα μάτια τους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου με παρουσίες στα ευρωπαϊκά σαλόνια, συμμετοχές στα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος και πρώτα από όλα φυσικά με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί πως ήταν αυτός που σε αρκετές περιπτώσεις βγήκε μπροστά σε δύσκολες στιγμές για να μιλήσει στον κόσμο και να δώσει τις δικές του απαντήσεις. Χαρακτηριστικό ήταν το παράδειγμα όταν μετά από κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον πάγκο, δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά στους οπαδούς της ΑΕΛ και να υπερασπιστεί τον Εβρίτη τεχνικό. Αυξημένες αρμοδιότητες είχε ο Κωνστάντος και σε θέματα που αφορούσαν το νέο γήπεδο της ομάδας που κατασκευάστηκε επί εποχής Πηλαδάκη.

sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.