Ads Top

Εξαιρετικός ο Χασάν για την Αίγυπτο - Καταλυτικός ο Καμαρά!


Έντονο το ελληνικό ενδιαφέρον στις αναμετρήσεις των προκριματικών του Κυπέλλου Αφρικής αυτής της εβδομάδας, καθώς αρκετοί παίκτες της Σούπερ Λιγκ πήραν χρόνο συμμετοχής με τις εθνικές τους ομάδες.


Στην εν εξελίξει αγωνιστική των προκριματικών η Αίγυπτος του Χασάν επικράτησε εύκολα της Σουαζιλάνδης (4-1).

Με νίκη προχώρησε και η Γουινέα επικρατώντας της Ρουάντα με 2-0, ενώ ο Μαντί Καμαρά μετά την πρώτη του κλήση στην εθνική έγινε αντικείμενο «λατρείας» από τους συμπατριώτες του έξω από το γήπεδο (όπως φαίνεται στη φωτογραφία).

Αχμέντ Χασάν

Ο κεντρικός επιθετικός του Ολυμπιακού επέστρεψε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αιγύπτου για την αναμέτρηση με τη Σουαζιλάνδη.

Πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο στη θέση του Μαρουάν Μοσέν και παρότι δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ η παρουσία του στο γήπεδο ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητική.

Μαντί Καμαρά

Ο παίκτης ίσως αποκάλυψη του φετινού Ολυμπικού, Μαντί Καμαρά, σημείωσε καταπληκτικές εμφανίσεις με τους «ερυθρόλευκους» αυτό το δίμηνο και κέρδισε την πρώτη του κλήση στην εθνική ομάδα της Γουινέας.

Στο παιχνίδι της πατρίδας του απέναντι στη Ρουάντα (2-0) ο 21χρονος αγωνίστηκε βασικός και στα 90 λεπτά, με την παρουσία του στο κέντρο του γηπέδου να είναι εκπληκτική, τραβώντας το μάτι τον συμπατριωτών του οι οποίοι αποθέωσαν την εμφάνιση του.

Στο μεταξύ ακόμα δύο παίκτες των Πειραιωτών περιμένουν να αγωνιστούν στους προσεχείς αγώνες των ομάδων τους.

Οι εμφανίσεις του Παπέ Σισέ με τη φανέλα του Ολυμπιακού ήταν αρκετές για να του προσφέρουν την παρθενική του κλήση στην αποστολή της Σενεγάλης του Αλιού Σισέ. Ωστόσο η παρουσία των εξαιρετικών Σαλίφ Σανέ (Σάλκε) και Καλιντού Κουλιμπαλί (Νάπολι) στην ίδια θέση θέτει πολύ ψηλά τον πήχη για τον 22χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος στο παιχνίδι με τo Σουδάν (13/10) θα θελήσει να πάρει την ευκαιρία του.

Ακόμα ο «ερυθρόλευκος» Γασίν Μεριά αγωνίζεται με την Τυνησία απέναντι στο Σουδάν (13/10) και θα ξεκινήσει για ακόμη μια φορά στο αρχικό σχήμα της ομάδας του.

to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.