Ads Top

Πρόσωπο των ημερών είναι ο Μπίμπρας Νάτχο στον Ολυμπιακό


Πρόσωπο των ημερών είναι ο Μπίμπρας Νάτχο στον Ολυμπιακό, καθώς ο Ισραηλινός άσος πραγματοποίησε τρομερές εμφανίσεις με την εθνική του ομάδα σε δύο σερί παιχνίδια απέναντι σε Σκωτία και Αλβανία. Προχθές, μάλιστα, ο άσος των Πειραιωτών έπιασε σούπερ απόδοση, βγάζοντας δύο ασίστ σε συμπαίκτες του (στη νίκη με 2-0) κόντρα στους Αλβανούς, κάτι που προκάλεσε τα αποθεωτικά σχόλια του Τύπου της πατρίδας του.
Στο λιμάνι τρίβουν, φυσικά, τα χέρια τους με τον έμπειρο άσο και ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να του δώσει, όπως λένε τα ρεπορτάζ, φανέλα βασικού στα επόμενα παιχνίδια.

Εξάλλου, αυτό δεν μπορούσε να συμβεί νωρίτερα, καθώς ο παίκτης είχε έρθει στην Ελλάδα εμφανώς ανέτοιμος. Ήθελε χρόνο, όχι για να προσαρμοστεί, αλλά για να φτιάξει φυσική κατάσταση. Στον Πειραιά δεν ήθελαν να «κάψουν» τον Ισραηλινό και γι’ αυτό ο Πορτογάλος προπονητής του έδινε μέχρι τώρα λίγο χρόνο συμμετοχής. Πλέον, όμως, δείχνει έτοιμος να πάρει ολόκληρα παιχνίδια στα πόδια του και να δείξει την πραγματική του αξία.

    Άλλωστε, ο Μπίμρπας Νάτχο ήταν ένα από τα «μπαμ» του Βαγγέλη Μαρινάκη το καλοκαίρι και γι’ αυτό στον Πειραιά «προστάτεψαν» τον παίκτη με σωστή διαχείριση μέχρι τώρα. Όπως συμβαίνει και με τον Γιάγια Τουρέ, ο οποίος προς το παρόν εντάσσεται πολύ προσεκτικά στο ροτέισον της ομάδας.

Βέβαια, το γεγονός ότι Ισραηλινός μέσος δείχνει να φορμαρίζεται αυτό το διάστημα, προσθέτει ένα έξτρα «πονοκέφαλο» στον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος καλείται, πλέον, να χωρέσει ένα κάρο παίκτες στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Υπάρχει, δηλαδή, «πρόβλημα» για το ποιος θα βγει για να μπει ο έμπειρος μέσος, καθώς θυμίζουμε ότι στα χαφ αυτή τη στιγμή αγωνίζονται η αποκάλυψη της φετινής σεζόν, Μαντί Καμαρά, με εσχάτως (αντί του Ανδρέα Μπουχαλάκη) τον Γκιλιέρμε, ο οποίος δείχνει επίσης σε εξαιρετική κατάσταση στα τελευταία ματς. Ακόμα και μπροστά από τα δύο χαφ υπάρχει «συνωστισμός», αφού βασικός είναι ο Κώστας Φορτούνης, με εναλλακτική τον Γιάγια Τουρέ.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο τεχνικός του Ολυμπιακού καλείται να βρει τον τρόπο να αξιοποιήσει όλα τα όπλα με τον καλύτερο τρόπο και χωρίς να δυσαρεστήσει κανέναν…

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.