Ads Top

Αποδεικνύουν συνεχώς ότι δεν κάνουν...


Οι άνθρωποι της UEFA και της FIFA παραδέχτηκαν τις προηγούμενες ημέρες κατά τη συνάντηση που έγινε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού, πως πάρα πολλά πράγματα στην Ομοσπονδία δεν λειτουργούν σωστά.
Κάτι το οποίο έχει γίνει φανερό σε όλους και πλέον θα πρέπει να ληφθούν οι απαραίτητες αποφάσεις, ώστε να απομακρυνθούν όσοι ευθύνονται για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πάντως, η ΕΠΟ παρά το κλίμα που υπάρχει δεν δείχνει διάθεση, έστω και για τους τύπους να κάνει σωστά τη δουλειά της. Τα λάθη διαδέχονται το ένα το άλλο, «βαφτίζοντας» ως Εθνική την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Βέβαια, κακά τα ψέματα αυτό δεν είναι ότι χειρότερο έχει κάνει το τελευταίο διάστημα αυτή η ΕΠΟ, ωστόσο αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά ότι απλά δεν κάνουν… Και να σημειωθεί ότι το λάθος αυτό έχει γίνει από την Τετάρτη (10/10) και παραμένει έως και σήμερα, Δευτέρα (15/10). Ο υπεύθυνος επικοινωνίας, Ιάκωβος Φιλιππούσης και οι συνεργάτες του, μάλλον είχαν σοβαρά πράγματα να κάνουν, άλλωστε γι’ αυτό αμείβονται και με υπέρογκα ποσά…, και δεν έχουν ρίξει ακόμη μία ματιά στο επίσημο σάιτ της ΕΠΟ.

Ο Ολυμπιακός κατήγγειλε με ονόματα τα όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο και πλέον οι άνθρωποι της UEFA και της FIFA, έχοντας παραδεχτεί και εκείνοι τα όσα λαμβάνουν χώρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα πρέπει να πάρουν δραστικές αποφάσεις.

*gavros.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.