Ads Top

Μακέντα: «Να τους κάνουμε να πονέσουν»


Το μήνυμα για τον αποψινό αγώνα του Παναθηναϊκού στην έδρα του ΠΑΟΚ έστειλε ο Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος παράλληλα υπογράμμισε πως οι Θεσσαλονικείς φοβούνται το «τριφύλλι». 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιταλού επιθετικού στην κάμερα του Novasports 

Για τον «μαραθώνιο» ντέρμπι που ακολουθεί στο αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού: «Έχουμε τρία δύσκολα παιχνίδια, όμως πρέπει να πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι, μέρα με τη μέτρα. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης, όμως θα παίξουμε όλοι με τον ίδιο τρόπο, γιατί και αυτοί θα μας φοβούνται, αφού παίζουμε καλά».

Για το αν γνωρίζει τι εστί ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: «Έχω ακούσει κάποια πράγματα. Ασφαλώς και δεν το έχω ζήσει, όμως πιστεύω ότι θα είναι ένα καλό παιχνίδι. Πηγαίνουμε εκεί, γνωρίζοντας πως θα αντιμετωπίσουμε μια σπουδαία ομάδα, όμως πρέπει να πάμε εκεί με καλή νοοτροπία. Με τη γνώση ότι μπορούμε να κάνουμε ένα σπουδαίο παιχνίδι και μετά το ματς θα δούμε τι αποτέλεσμα θα πάρουμε».

Για το πως θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα: «Πρέπει να παίξουμε με τον ίδιο τρόπο. Ασφαλώς και θα χρειαστεί μεγαλύτερη συγκέντρωση, γιατί θα αντιμετωπίσουμε μια καλύτερη ομάδα, απ΄ όσες έχουν αντιμετωπίσει μέχρι τώρα. Όμως το παιχνίδι μας πρέπει να είναι το ίδιο. Να έχουμε την ίδια νοοτροπία και να μην έχουμε φόβο. Είναι καλή ομάδα, όμως δεν νομίζω πως είναι και πολύ χαρούμενοι που θα μας αντιμετωπίσουν αυτή την περίοδο. Είμαστε σε μια καλή στιγμή και ελπίζουμε να πάμε εκεί και να τους κάνουμε να πονέσουν».

Για το αν ξεχωρίζει κάποιον παίκτη του ΠΑΟΚ: «Ξέρω κάποιους παίκτες. Ο επιθετικός (Πρίγιοβιτς) και οι εξτρέμ είναι πολύ καλοί. Έχουν μια σπουδαία ομάδα, όμως θα πρέπει να επικεντρωθούμε μονάχα στους εαυτούς μας και στον τρόπο που θα πάμε εκεί για να παίξουμε. Θα χρειαστεί να είμαστε προσεκτικοί, γιατί έχουν σπουδαίους παίκτες, όμως νομίζω πως και αυτοί θα πρέπει να προσέχουν».

Για το αν περίμενε στην αρχή της σεζόν την εντυπωσιακή πορεία του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα: «Κανένας δεν το περίμενε. Έχουμε μια μικρή μίξη κάποιων έμπειρων παικτών με κάποιους νεότερους και η ομάδα αποδίδει πολύ καλά. Ως πιο έμπειρος παίκτης, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι πρέπει να πηγαίνουμε μέρα με τη μέρα. Γιατί δεν έχουμε το χρόνο και τα περιθώρια για να ενθουσιαστούμε. Θα παίξουμε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα και πρέπει να πάμε ακόμα καλύτερα».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.