Ads Top

Αποφάσισε ο Μαρτίνς: Αυτός είναι ο αντί - Γκερέρο!


Ο Χριστοδουλόπουλος προορίζεται για βασικός φορ στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την "Ελαφρά Ταξιαρχία" στο "Γ. Καραϊσκάκης". Καμαρά ή Νάτχο για μια θέση στο πλευρό του Μπουχαλάκη.
ΟΟλυμπιακός καλείται απόψε (29/10, 19.30) να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα. Από τις 24 Σεπτεμβρίου έχει να κερδίσει στη Super League με εκείνο το γκολ του Αχμέντ Χασάν στη Ν. Σμύρνη στις καθυστερήσεις και το 1-0 επί του Πανιωνίου.

Ο Απόλλων Σμύρνης δεν έχει πάρει ακόμη βαθμό στο πρωτάθλημα, έχει μόλις ένα γκολ σε επτά αγωνιστικές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Πέδρο Μαρτίνς έχει περάσει ένα κλίμα στους ποδοσφαιριστές του ότι η αποστολή θα είναι εύκολη.

Δύο κουβέντες έχει προλάβει να πει στο περιθώριο των προπονήσεων ο Πορτογάλος τεχνικός. Ότι ελπίζει πώς έμαθαν οι παίκτες του από το πάθημα του «Γεντί Κουλέ», όπου εκεί είδε – ειδικά στο πρώτο ημίχρονο - αρκετά συμπτώματα έλλειψης σωστής νοοτροπίας.

Κόντρα στον Απόλλωνα λοιπόν έχει μία σειρά από κίνητρα για να μπει σήμερα στο Καραϊσκάκη και να επαναλάβει μία εμφάνιση αλά… Λουξεμβούργου, αλλά με μεγαλύτερη ευστοχία!

Το μεγαλύτερο ερωτηματικό αποτελούσε το ποιος θα καλύψει το κενό που έχει προκύψει στην κορυφή της επίθεσης μετά τον τραυματισμό των Χασάν και Γκερέρο.

Με βάση τα όσα δοκίμασε χθες ο Μαρτίνς, δείχνει να προτιμάει τον Λάζαρο αντί του Μάνου. Σε σχέση με το παιχνίδι με την Ντουντελάνζ, οι αλλαγές δεν αναμένεται να είναι πολλές.

Ο Γιαννιώτης αναμένεται να επιστρέψει στα γκολπόστ και ο Ομάρ να ξεκινήσει στο δεξί άκρο της άμυνας αντί του Τοροσίδη. Επίσης, φαίνεται να υπάρχει ένα δίλημμα για το ποιος θα παίξει στο πλευρό του Μπουχαλάκη, αν θα είναι δηλαδή ο Καμαρά ή ο Νάτχο.

Η πιθανότερη ενδεκάδα λοιπόν είναι (4-2-3-1) με τον Γιαννιώτη στα γκολπόστ, τους Ομάρ και Κούτρη στα δύο άκρα της άμυνας, τους Σισέ και Βούκοβιτς στο κέντρο της άμυνας, τον Μπουχαλάκη με έναν εκ των Καμαρά ή Νάτχο στα χαφ, τους Ναουέλ και Ποντένσε στα δύο άκρα της επίθεσης και τον Φορτούνη πίσω από τον Λάζαρο.

sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.