Ads Top

Έβγαλε αντίδραση, έπαιξε μπαλάρα και πήρε το «διπλό»!


Την πρώτη του νίκη στους φετινούς ομίλους του Europa League πήρε ο Ολυμπιακός στο Λουξεμβούργο. Επικράτησε 2-0 της Ντουντελάνζ και έκανε το καθήκον του, σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να είχε πετύχει νίκη με εκκωφαντικό σκορ. 
Ο Τοροσίδης με κεφαλιά στο 66’ και ο Φορτούνης με πλασέ στο 81’ σημείωσαν τα γκολ του Θρύλου που είχε αμέτρητες ευκαιρίες, μέσα στις οποίες και δύο δοκάρια με τον Χριστοδουλόπουλο στο 23’ και στο 77’. Έφτασε τους 4 βαθμούς στον 6ο όμιλο ο Ολυμπιακός.

Καταιγιστικός, αλλά γκολ... μηδέν και νοκ άουτ ο Γκερέρο!

Εξαιρετική εκκίνηση είχε στο παιχνίδι ο Ολυμπιακός. Μάλιστα, έπιασε πολύ καλή απόδοση σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, αλλά γκολ δεν έβαλε, αν και δημιούργησε πολλές τελικές (η στατιστική κατέγραψε 16!). Έχουμε και λέμε... Πλασέ του Φορτούνη στο 4’, προβολή του Ναουέλ στο 13’, διπλή στιγμή με τους δύο προαναφερθέντες στο 15’ και σουτ του Καμαρά στο 19’: Όλες οι προσπάθειες πέρασαν ανεκμετάλλευτες. Μεσολάβησε στο 16’ ο τραυματισμός του Γκερέρο, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 18’ από τον Χριστοδουλόπουλο, ωστόσο αυτό δεν επηρέασε τους «ερυθρόλευκους». Ο Ολυμπιακός συνέχιζε να κυριαρχεί και δημιούργησε ακόμη περισσότερες ευκαιρίες στη συνέχεια.

Στο 23’ είχε δοκάρι με την κεφαλιά του Χριστοδουλόπουλου και ακολούθησαν κι άλλες πολλές καλές στιγμές, με τον Καμαρά στο 27’ (σουτ με το αριστερό από μακριά), με τον Χριστοδουλόπουλο στο 28’ (εντυπωσιακή επέμβαση του Μπονεφουά) στο 42’ (εξαιρετικό σουτ, «έγλυψε» το αριστερό δοκάρι η μπάλα) και στο 44’ (προβολή από πολύ κοντά, απίθανη ευκαιρία), με τον Φορτούνη στο 33’ (ψηλά άουτ) και με τον Μπουχαλάκη στο 40’ (ψηλά άουτ).

Επιβεβαίωσε την κυριαρχία του

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε τον ίδιο ρυθμό, αλλά ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος. Και αυτήν τη φορά φρόντισε να το επιβεβαιώσει, με πράξεις. Δηλαδή με γκολ. Ο Τοροσίδης σκόραρε στο 66’ με κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Φορτούνη (1-0), ενώ ο Έλληνας μεσοεπιθετικός «κλείδωσε» τη νίκη με πλασέ, μετά την μπαλιά του Ποντένσε (2-0). Είχαν προηγηθεί, βέβαια, κι άλλες καλές στιγμές, όπως στο 54’ με την κεφαλιά του Φορτούνη, στο 60’ με το σουτ του Ναουέλ, στο 68’ με το σουτ του Κούτρη και στο 69’ με την προσπάθεια του Ποντένσε. Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν κι άλλο δοκάρι, ξανά με τον Χριστοδουλόπουλο: Αυτήν τη φορά με το σουτ μέσα από την περιοχή, μετά από ιδανική αντεπίθεση.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, ήταν καταιγιστικός στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, σπατάλησε πολλές ευκαιρίες, αλλά φρόντισε να σκοράρει δις και να πάρει τη νίκη με 2-0 επί την Ντουντελάνζ. Μία νίκη που τον διατηρεί ζωντανό για την πρόκριση...

Ντουντελάνζ: Μπονεφουά, Μπίσεβατς, Σνελ, Κρούσκα, Στολτζ (65’ Μελισέ), Κουτουριέ, Κρουζ (51’ Σινάνι), Γιορντάνοφ, Πρεμπέ, Ελ Χριτί (74’ Κενιά), Τουρπέλ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Τοροσίδης (69’ Ελαμπντελαουί), Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Φορτούνης, Ναουέλ (78’ Νάτχο), Γκερέρο (18’ λ. τρ. Χριστοδουλόπουλος).

redking.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.