Ads Top

Επιμονή και στήριξη


Ο Ολυμπιακός πρέπει να συνεχίσει με βάση το αρχικό πλάνο. «Μονόδρομος» για τους ερυθρόλευκους η επιμονή στην προσπάθεια που ξεκίνησε το καλοκαίρι. 
Στήριξη από τον κόσμο θέλει η νέα ομάδα που «χτίζεται» και την έχει.

Ο Ολυμπιακός δεν έκανε καλό παιχνίδι στο Ηράκλειο και την «πάτησε» με την ήττα του από τον ΟΦΗ ΜΕ 1-0. Ήταν ένα ματς που οι ερυθρόλευκοι έπρεπε να παρουσιάσουν καλύτερη εικόνα, γνωρίζοντας πως τα παιχνίδια μετά από υποχρεώσεις Εθνικών ομάδων κρύβουν πάντα «παγίδες».

Και από την μία πλευρά υπήρχε ο Σέζος που δεν έδωσε το πέναλτι στο 91΄αλλά και ο δεύτερος βοηθός που έδινε οφσάιντ στον Μάνο χωρίς να είναι και άφηνε τον Βουό να πλασάρει με τον επιθετικό του ΟΦΗ να είναι μισό μέτρο οφσάιντ. Είναι κι αυτά τα θέματα που συνεχίζονται από πέρυσι και μάλιστα με αμείωτη ένταση εναντίον του Ολυμπιακού.

Από την άλλη πλευρά βέβαια υπήρχε και η κακή αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού και οι ερυθρόλευκοι δεν «κρύφτηκαν». Ο Μαρτίνς και οι παίκτες του είναι οι πρώτοι που καταλαβαίνουν ότι η εμφάνιση τους στο Γεντί Κουλέ δεν ήταν καλή. Το είπε άλλωστε και ο προπονητής των ερυθρόλευκων στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα.

Οι ερυθρόλευκοι δεν είχαν λοιπόν την εικόνα που θα έπρεπε να έχουν για να ξεπεράσουν το «εμπόδιο» του ΟΦΗ και ο Πέδρο Μαρτίνς θα πρέπει να συζητήσει με τους παίκτες του για ένα σημαντικό θέμα. Ένα θέμα που έχει να κάνει με το ότι οι ερυθρόλευκοι έχασαν το πρώτο ημίχρονο του αγώνα, δείχνοντας πως δεν μπήκαν στο ματς με την σωστή νοοτροπία.

Όπως και να’ χουν πάντως τα πράγματα ένα είναι το σίγουρο. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε μια νέα προσπάθεια το καλοκαίρι που μας πέρασε. Και είναι μια δύσκολη αλλά παράλληλα αναγκαία προσπάθεια για να δημιουργήσει μια νέα ομάδα. Κι όταν ένας τεράστιος οργανισμός, όπως είναι ο Ολυμπιακός, μπαίνει σ’ αυτή την διαδικασία τότε δεν υπάρχει πισωγύρισμα. Ο Ολυμπιακός οφείλει να κάνει ένα μόνο πράγμα, να συνεχίσει με την ίδια προσήλωση στην εφαρμογή του πλάνου του για την δημιουργία της νέας ομάδας.

Οι ερυθρόλευκοι πήραν την απόφαση να τα αλλάξουν όλα σε σχέση με την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Και καλά έκαναν. Έτσι έπρεπε να γίνει. Όπως είναι ξεκάθαρο ότι η συνέχιση της συγκεκριμένης διαδικασίας είναι «μονόδρομος» για την ομάδα του λιμανιού. Ο Ολυμπιακός πρέπει να συνεχίσει και θα συνεχίσει, στον δρόμο που «χάραξε» πέρυσι το καλοκαίρι με τον Πέδρο Μαρτίνς στο τιμόνι του.

Όπως επίσης θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή η προσπάθεια των ερυθρόλευκων χρειάζεται την στήριξη του κόσμου κι εδώ θα πρέπει να σταθούμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Όταν μια ομάδα αλλάζει τα πάντα είναι λογικό να χρειάζεται κι ένα χρονικό διάστημα για να παρουσιάσει τα πρώτα αποτελέσματα της δουλειάς.

Και κανείς μάλιστα δεν μπορεί ν’ αμφισβητήσει ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν δείξει ότι έχουν κάνει πολλά πράγματα προς την σωστή κατεύθυνση. Ασφαλώς και όλοι οι φίλοι των ερυθρόλευκων θα ήθελαν να δουν την ομάδα τους να κερδίσει στο Ηράκλειο, θα ήθελαν να δουν καλύτερη εικόνα από τους ερυθρόλευκους.

Στην διαδικασία όμως της δημιουργίας της νέας ομάδας υπάρχουν και αυτές οι βραδιές. Ένα λοιπόν είναι το σίγουρο, ο κόσμος του Ολυμπιακού πρέπει να στηρίζει αυτή την προσπάθεια. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή για την ομάδα του λιμανιού κι αυτό είναι ξεκάθαρο. Ο Ολυμπιακός «χτίζει» το μέλλον του και σ’ αυτή την διαδρομή έχει δίπλα του τον κόσμο του.

to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.