Ads Top

Ποιο «διπλό» στο «Καραϊσκάκης»; Μαύρα σύννεφα στον ΠΑΟΚ!


Μπορεί το καλοκαίρι να πέρασε χωρίς ιδιαίτερες... σκοτούρες για τον ΠΑΟΚ αναφορικά με το ρόστερ της ομάδας, ωστόσο, το επόμενο διάστημα θα είναι ιδιαίτερα «καυτό» για τους Θεσσαλονικείς καθώς υπάρχουν αρκετά ανοιχτά ζητήματα.
Πάνω από τέσσερις ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ αναμένεται να απασχολήσουν έντονα καθώς τα συμβόλαιά τους ολοκληρώνονται στις 30 Ιουνίου του 2019. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Φερνάντο Βαρέλα, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, Χοσέ Κάνιας, Άνχελ Κρέσπο και Εβγέν Σάκχοφ.

Κάτι που σημαίνει πως αν και εφόσον ο ΠΑΟΚ επιθυμεί να τους κρατήσει στο δυναμικό του, θα πρέπει να προχωρήσει σε επέκταση των συμβολαίων τους δεδομένου πως από τον Γενάρη θα έχουν το δικαίωμα να συμφωνήσουν σε όποια ομάδα επιθυμούν. Όπως τουλάχιστον έχει ξεκαθαρίσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου, το βασικό για εκείνον, κάτι που απέδειξε και κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, είναι να διατηρηθεί η ομοιογένεια εντός της ομάδας χωρίς να διαταραχθούν οι ισορροπίες από αποχωρήσεις παικτών που έχουν κομβικό ρόλο στο πλάνο του.

Οι τέσσερις προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές είναι στα υπόψιν των ανθρώπων της ΠΑΕ και ήδη έχουν δρομολογηθεί αρκετές κινήσεις για επαφές με τους εκπροσώπους τους προκειμένου να διαπιστωθούν οι προθέσεις τους με στόχο να επιτευχθούν οι οριστικές συμφωνίες.

Στην Πορτογαλία και στο ματς με την Μπενφίκα, βρέθηκαν στο γήπεδο οι Ισπανοί εκπρόσωποι των Κάνιας και Κρέσπο, γεγονός που «φούντωσε» την φημολογία για μια πρώτη επαφή του ΠΑΟΚ με την πλευρά των δυο ποδοσφαιριστών ενώ τις τελευταίες ημέρες φαίνεται πως στο πλάνο έχει μπει και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Κοινός παρονομαστής σε όλες τις υποθέσεις είναι η διάθεση των «ασπρόμαυρων» να παραμείνουν στις τάξεις του ΠΑΟΚ και τα επόμενα χρόνια δεδομένου πως μοιάζουν απόλυτα ευχαριστημένοι στον Δικέφαλο.

Χαρακτηριστικό είναι δε το γεγονός πως το τελευταίο διάστημα, Κρέσπο και Βαρέλα, αποθεώνουν διαρκώς ο ένας τον άλλον και κυρίως την χημεία που υπάρχει ανάμεσά τους, στέλνοντας με τον τρόπο τους μήνυμα σε συγκεκριμένους αποδέκτες...

sdna
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.