Ads Top

Μία νίκη στα εννιά τελευταία ντέρμπι ο Ολυμπιακός!


Με μόλις μία νίκη παραμένει ο Ολυμπιακός στα εννιά τελευταία ντέρμπι που έδωσε από την περσινή σεζόν!
Πέντε παιχνίδια με την ΑΕΚ, δύο με τον Παναθηναϊκό και δύο με τον ΠΑΟΚ, ενώ ακόμη ένα με τους Θεσσαλονικείς δεν ξεκίνησε ποτέ. Επί της ουσίας λοιπόν μιλάμε για εννιά παιχνίδια απέναντι στους τρεις μεγάλους αντιπάλους τους από το ξεκίνημα της περσινής σεζόν, όπου οι "ερυθρόλευκοι" έχουν γευτεί μόλις μία φορά τη χαρά της νίκης, μιας και έχασαν μέσα από τα χέρια τους το διπλό την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Περισσότερα από τα μισά εξ αυτών μάλιστα είναι με αντίπαλο την Ένωση, έχοντας απολογισμό τριών ηττών και δύο ισοπαλιών σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός έχασε από την ΑΕΚ μέσα-έξω (1-2, 3-2), ενώ ηττήθηκε και στο ματς του ΟΑΚΑ (2-1) για το Κύπελλο, με εκείνο στο "Καραϊσκάκη" να λήγει ισόπαλο (0-0).

Από τον Παναθηναϊκό οι Πειραιώτες είχαν ηττηθεί πέρυσι στη Λεωφόρο (1-0), ενώ στο Φάληρο το παιχνίδι έληξε 1-1 και κόντρα στον ΠΑΟΚ πήραν πέρυσι τον Οκτώβριο τη μοναδική νίκη τους σε ντέρμπι (1-0) σε αυτό το διάστημα, αλλά έχασαν στη φετινή τους κόντρα (0-1).

Συνολικά δηλαδή πρόκειται για εννιά ντέρμπι όπου οι "ερυθρόλευκοι" έχουν απολογισμό 1-3-5 και συνιστά ένα από τα χειρότερα ρεκόρ της ιστορίας τους.

sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.