Ads Top

Ήττα-ΣΟΚ για τον ΠΑΟΚ από τη διαβασμένη Βίντι - Χαμός στον όμιλο, τα πάντα ανοιχτά!


Κάκιστη εμφάνιση και ήττα 2-0 μέσα στην Τούμπα.
Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση, πλήρωσε «παιδικά» λάθη που έκανε και ηττήθηκε με 2-0 από τη Βίντι μέσα στην έδρα του.

Το έργο του Δικεφάλου για την πρόκριση από τον όμιλο του Europa League ζόρισε, αφού έμεινε στους 3 πόντους, όντας ισόβαθμος με Μπάτε και Βίντι, ενώ η Τσέλσι είναι πρώτη με 9.

Το ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις χειρότερες προϋποθέσεις για τον ΠΑΟΚ, αφού πριν ο Δικέφαλος βρει ρυθμό, έμεινε πίσω στο σκορ σε μια ανύποπτη φάση. Στο 12’ ο Κρέσπο έκανε κακή εκτίμηση μετά από εκτέλεση πλαγίου άουτ. Ο Ισπανός θέλησε να αφήσει την μπάλα να φύγει εκτός, όμως δεν υπολόγισε σωστά, με αποτέλεσμα ο Νεγκό να προλάβει την μπάλα εντός αγωνιστικού χώρου και να γυρίσει παράλληλα, εκεί όπου ο Χούζτι δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει με προβολή από τη μικρή περιοχή.

Το γρήγορο γκολ επηρέασε τον Δικέφαλο, ο οποίος δεν μπόρεσε να ανεβάσει την απόδοσή του. Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή της μπάλας, όμως δεν μπορούσε να βγάλει συνεργασίας, αλλά ούτε και να απειλήσει με ατομικές ενέργειες, αφού τα επιθετικά του ατού βρέθηκαν σε κακή βραδιά. Με εξαίρεση μια κεφαλιά του Καρέλη στο 34’, που κατέληξε άουτ, η ελληνική ομάδα δεν παρουσίασε τίποτα το αξιόλογο. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Δικέφαλος δέχθηκε και δεύτερο γκολ σε καταστροφικό σημείο. Στο 45’ ο Στοπίρα πήρε άνετα την κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ και έκανε το 2-0, «παγώνοντας» για τα καλά την Τούμπα.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξαν πολλά. Η Βίντι ήταν οχυρωμένη στα μετόπισθεν, αφήνοντας στον ΠΑΟΚ τη συντριπτική κατοχή της μπάλας. Παρ’ όλα αυτά, ο Δικέφαλος έμοιαζε να μην έχει ιδέες και αναλωνόταν σε ανούσια κατοχή, παρά το γεγονός ότι ο Λουτσέσκου πέρασε στο ματς τους Ουάρντα, Πρίγιοβιτς και Μπίσεσβαρ, ολοκληρώνοντας τις αλλαγές του από το 66’.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι οι μεγαλύτερες ευκαιρίες του ΠΑΟΚ είχαν πρωταγωνιστή τον κεντρικό του αμυντικό. Στο 74’ o Βαρέλα προωθήθηκε και σούταρε δυνατά, με τον Κόβαστσικ να αποκρούει και στο 76’ ο ίδιος παίκτης έστειλε την μπάλα λίγο άουτ με κεφαλιά από φάουλ του Μπίσεσβαρ.

Ο Πασχαλάκης γλίτωσε τον Δικέφαλο από τρίτο, νικώντας τον Χότζιτς σε τετ α τετ στο 86’ και στο 93’ ο Κόβαστσικ αρνήθηκε στον Μπίσεσβαρ έναν εντυπωσιακό γκολ σε απευθείας εκτέλεση φάουλ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ: Κανένας παίκτης του ΠΑΟΚ δεν έπαιξε σύμφωνα με τις πραγματικές του δυνατότητες. Ο μοιραίος, ωστόσο, ήταν ο Χοσέ Κρέσπο, αφού το λάθος που έκανε στο πρώτο γκολ της Βίντι ήταν ανεπίτρεπτο για την κλάση και την εμπειρία του.

ΓΙΝΑΜΕ... ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρέταξε τον ΠΑΟΚ με σχηματισμό 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Πασχαλάκης με τετράδα στην άμυνα τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Τόσκα, από δεξιά προς αριστερά. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής έπαιξαν οι Κάνιας και Σάκχοφ με τον Πέλκα μπροστά τους. Στην αριστερή πτέρυγα κινήθηκε ο Ελ Καντουρί, στη δεξιά ο Λημνιός και στην κορυφή της επίθεσης ο Καρέλης.

Με σύστημα 3-5-2 κατέβηκε στην Τούμπα η Βίντι του Μάρκο Νίκολιτς. Τερματοφύλακας ο Κόβαστσικ, στο κέντρο της άμυνας οι Γιούχαζ, Βινίσιους, και Νέγκο. Στο δεξί άκρο της άμυνας βρέθηκε ο Φιόλα και στο αριστερό ο Στοπίρα. Στο κέντρο αγωνίστηκε οι Πατκάι, Χαντζιτς και Μιλάνοφ, ενώ το δίδυμο στην επίθεση συνέθεσαν οι Σκέποβιτς και Χούζτι.

Η ΦΑΣΗ: Το πρώτο γκολ της Βίντι χάλασε την ψυχολογία του ΠΑΟΚ, το δεύτερο όμως ήταν αυτό που έκανε το έργο του Δικεφάλου πάρα πολύ δύσκολο. Επετεύχθη, άλλωστε, στο χειρότερο χρονικό σημείο, δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ... Ο Ουκρανός Γεβγέν Αρανόφσκι είχε καλή διαιτησία, δίχως να προκαλέσει διαμαρτυρίες.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ: Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε πιθανότατα τη χειρότερη φετινή του εμφάνιση, ηττήθηκε από μια ομάδα που σε καμία περίπτωση δεν είναι καλύτερή του και μπήκε σε περιπέτειες αναφορικά με την πρόκριση.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Σάκχοφ (52’ Πρίγιοβιτς), Κάνιας, Πέλκας, Λημνιός (46’ Ουάρντα), Ελ Καντουρί, Καρέλης (66’ Μπίσεσβαρ)

Βίντι: Κόβασιτς, Βινίσιους, Φιόλα, Χάτζιτς, Χούσζτι (73’ Κόβατς), Νέγκο, Πατκάι, Στοπίρα, Γιουχάς, Σκέποβιτς (65’ Χότζιτς), Μιλάνοφ (79’ Νικόλοφ)

Η βαθμολογία στον 12ο όμιλο:
Τσέλσι 9
Μπάτε 3
Βίντι 3
ΠΑΟΚ 3

Επόμενη αγωνιστική:

Βίντι – ΠΑΟΚ

Μπάτε Μπορίσοφ - Τσέλσι

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.