Ads Top

Με δύο επιθετικούς...


Είναι πλέον ξεκάθαρο. Όταν χρειάστηκε σε αρκετά ματς φέτος να βάλει ο Πέδρο Μαρτίνς δύο επιθετικούς στο ματς και να συνυπάρξουν, το αποτέλεσμα ήρθε. 
O Ολυμπιακός στο ματς με τον Απόλλωνα υπερείχε, είχε τον έλεγχο, κυριάρχησε ολοκληρωτικά στο δεύτερο ημίχρονο και στο φινάλε ήρθε το γκολ από τον Μάνο. Τι μεσολάβησε, όμως, για να φτάσουμε εκεί; Μα η κίνηση του Πορτογάλου τεχνικού να βάλει στο ματς τον Μάνου και να παίξει δίπλα στον Λάζαρο.

Στα τελευταία 15 λεπτά του ματς (σ.σ.: στην ουσία ήταν 20, αφού είχαμε και 5 λεπτά καθυστερήσεις), οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίστηκαν με δύο επιθετικούς. Κι αυτό λειτούργησε. Η πίεση που ασκούσαν στον αντίπαλο, απέδωσε... καρπούς σε εκείνο το σημείο του ματς. Όσο έπαιξε μόνο ο Χριστοδουλόπουλος ο Ολυμπιακός δεν είχε την ίδια εικόνα στον αγωνιστικό χώρο. Κι αυτό δείχνει πολλά και για την εξέλιξη και την έκβαση του ματς, αλλά και για τη συνέχεια.

Δεν έχουν σημασία στην τελική τα συστήματα. Όταν αντιμετωπίζουν οι «ερυθρόλευκοι» ομάδες όπως είναι ο Απόλλων στο «Γ. Καραϊσκάκης», ομάδες που θα παίξουν κλειστά και θα κοιτάξουν να παίξουν φουλ άμυνα, πρέπει να έχει δύο επιθετικούς μέσα στην περιοχή. Για να μπορούν οι εξτρέμ και οι μέσοι να έχουν περισσότερες επιλογές για να περάσουν την μπάλα και να απειλήσουν την αντίπαλη εστία. Όταν μπήκε στο ματς ο Μάνος έγινε αυτό, ενώ απελευθερώθηκε περισσότερο και ο Λάζαρος.

gavros.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.