Ads Top

Τρομερός διάλογος ανάμεσα σε Κλοπ και Σάρι στο «Στάμφορντ Μπριτζ»!


Ο Μαουρίτσιο Σάρι αποκάλυψε την κορυφαία στιγμή του ντέρμπι της Τσέλσι με τη Λίβερπουλ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» λίγες μέρες μετά την αναμέτρηση των δύο ομάδων για το Λιγκ Καπ. 
Το χαμόγελο του Κλοπ, η ερώτηση που του έκανε ο Ιταλός και η τρομερό απάντηση του κόουτς των «κόκκινων», σε χρονικό σημείο που οι «κόκκινοι» βρίσκονταν ακόμα πίσω στο σκορ!

Ο Σάρι και ο Κλοπ είναι θαυμαστές; του ωραίου παιχνιδιού και από τις δύο απανωτές κόντρες τους στη φετινή σεζόν, προέκυψε μια τρομερή σχέση ανάμεσά τους.

Ο τεχνικός της Τσέλσι, αποκάλυψε μια τρομερή στιγμή που εκτυλίχθηκε μ' εκείνον και τον «Kloppo» λίγο προτού ισοφαρίσει ο Στάριτζ στο τελικό 1-1 στο «Στάμφορντ Μπριτζ» στις 29 Σεπτέμβρη, λίγες μόλις μέρες μετά την πρόκριση της Τσέλσι σε βάρος της Λίβερπουλ στο Capital One Cup με το σόου του Αζάρ στο «Άνφιλντ».

«Δέκα λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα, γύρισα και κατάλαβα ότι ο Κλοπ με κοιτούσε. Τον ρώτησα: "γιατί γελάς;" και μου απάντησε "μα δεν το απολαμβάνεις αυτό το ματς;". Του απάντησα πως πράγματι ήταν διασκεδαστικό και μου είπε "κι εγώ το χαίρομαι".

Εκείνη τη στιγμή η Λίβερπουλ ήταν πίσω στο σκορ... Μετά τη λήξη του ματς αγκαλιαστήκαμε σαν καλοί φίλοι και είμαι σίγουρος πως το ίδιο θα γινόταν ακόμα κι αν δεν μας ισοφάριζαν. Αυτή είναι η χαρά της Premier League» ήταν τα λόγια του Σάρι για τον τρομερό διάλογο με τον συνάδελφό του σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι!

gazzetta.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.