Ads Top

Τρελή εξέλιξη γι’ αυτόν που...χόρεψε τον Ολυμπιακό - Τι αποφάσισε ο Ιβάν, θα «πέσει» η Τούμπα


Έσκασε ειδησάρα μία μέρα μετά το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη.
Αρχίζουν οι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με τους εκπροσώπους του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ για την άμεση ανανέωση του συμβολαίου του.

Μόλις μία ημέρα μετά την… περιπετειώδη νίκη επί του Ολυμπιακού, ο ΠΑΟΚ έπιασε δουλειά, για να «κλειδώσει» στην Τούμπα ένα από τα πιο σημαντικά περιουσιακά του στοιχεία: Τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από to10.gr, οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ ξεκίνησαν σήμερα τις συζητήσεις με τους εκπροσώπους του Ολλανδού μεσοεπιθετικού, με θέμα βεβαίως την ανανέωση-επέκταση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Από to10.gr έχετε διαβάσει και σε ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών τα δεδομένα της υπόθεσης Μπίσεσβαρ. Με τις νεότερες πληροφορίες, ωστόσο, να αναφέρουν ότι η επίσημη έναρξη των διαπραγματεύσεων για το αύριο του βιτρουόζου μέσου στον Δικέφαλο, είναι μία ξεκάθαρη «δήλωση» του ΠΑΟΚ, πως θέλει να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή στην Τούμπα και να μην θέσει σε κίνδυνο την παρουσία του στον σύλλογο.

Εξάλλου, ο Μπίσεσβαρ είναι σταθερά ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ την τελευταία 2ετία. Και παράλληλα ο λιγότερο προβεβλημένος, αλλά και ο περισσότερο αδικημένος από τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Πάντοτε ξεκινάει υπό καθεστώς αμφισβήτησης, αλλά διαρκώς επιβεβαιώνει ότι αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο για τον Δικέφαλο του Βορρά, αλλά και παίκτη της κατηγορίας «κάνω τη διαφορά». Από εκείνους που δεν είναι εύκολο να βρεις.

Η πρόθεση για ανανέωση είναι κοινή, ωστόσο τώρα είναι η ώρα των… αριθμών. Ο Μπίσεσβαρ ψάχνει το (ουσιαστικά) τελευταίο «μεγάλο» συμβόλαιο της καριέρας του και κάνει στο γήπεδο ό,τι χρειάζεται για να δείξει ότι αξίζει κάθε ευρώ που του προσφέρεται. Την ίδια στιγμή, επειδή γνωρίζει ότι αυτή τη στιγμή με το ζόρι μπαίνει στο to10 των υψηλότερων συμβολαίων των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, θεωρεί ότι πρέπει να υπάρξει κάποιου είδους «αποκατάσταση» της τάξης. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.