Ads Top

Προσπάθησε ως το τέλος, αλλά...


Σε ένα παιχνίδι που στο μεγαλύτερο του διάστημα, έλεγξε το ρυθμό, η αποφασιστικότητα στα κρίσιμα σημεία του έλειψε, ενώ στην τέταρτη περίοδο και να ήθελε να επιστρέψει, δεν του επικράπηκε από τους τρεις διαιτητές. Έτσι, ήρθε η ήττα με 69-59 για τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του BCL, από τη Βενέτσια...
Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με Κόνιαρη, Χάτσερ, Τζόουνς, Χρυσικόπουλο και Μορέιρα, προσπαθώντας να ελέγξει το ρυθμό. Στο μεγαλύτερο κομμάτι της πρώτης περιόδου, το έκανε και με τρίποντα από Τζόουνς, Χρυσικόπουλο, δεν επέτρεπε στους Ιταλούς να ξεφύγουν, παρά το καλό ξεκίνημα από Ντέι και Χέινς (17-15 στην πρώτη περίοδο).

Η κατάσταση άλλαξε στη δεύτερη περίοδο. Ο Αθηναίου έδινε παιχνίδι από το πικ εν ρολ, μαζί με Χάτσερ και Ζάρα, υπήρχε καλή δημιουργία από την περιφέρεια και καλά τελειώματα από τον Μορέιρα, αλλά στην άμυνα, υπήρχε θέμα. Η Βενέτσια, βρήκε ρυθμό από τον Ντε Νικολάο αρχικά (26-20) και με την επιστροφή του Χέινς, μεγάλωσε τη διαφορά, για να πάει στο ημίχρονο, στο 43-35.

Η Βενέτσια δε μπορούσε να συνεχίσει με την ίδια ευστοχία, έξω από τα 6,75, όπως στο πρώτο μέρος και ο ΠΑΟΚ, προσπάθησε να επιστρέψει, με λύσεις από τον Αθηναίου κυρίως για το 47-43. Παρόλα αυτά, η αποφασιστικότητα του έλειπε από την επίθεση και η επιστροφή του Ουάτ στη ρακέτα για τους Ιταλούς, έφερε τη διαφορά ξανά στα προηγούμενα επίπεδα, για το 56-46 στο τέλος της τρίτης περιόδου.

*paok24.com
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.