Ads Top

Ο Σκόκο έστειλε στο 90+5 την Ρίβερ στον Τελικό! (vid)


Η Ρίβερ Πλέιτ πέτυχε την ολική επαναφορά κόντρα στη Γκρέμιο (1-2 εκτός έδρας) με πέναλτι που κέρδισε ο Νάτσο Σκόκο στο 90+5' (ύστερα από χρήση του VAR) και προκρίθηκε στον τελικό του Λιμπερταδόρες - Πιθανό να κοντραριστεί με τη Μπόκα Τζούνιορς για το στέμμα
Επική ανατροπή πέτυχε η Ρίβερ Πλέιτ κόντρα στη Γκρέμιο (1-2) και επικύρωσε το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες με καταλυτική συμβολή του άλλοτε παίκτη της ΑΕΚ Νάτσο Σκόκο.

Οι Αργεντινοί είχαν ηττηθεί από τους Βραζιλιάνους στο «Μονουμεντάλ» (0-1) και βρέθηκαν πίσω στο σκορ και στην εκτός έδρας ρεβάνς από το 36′ με το γκολ του Γκόμεζ. Η Ρίβερ όμως δεν τα παράτησε ποτέ και στο 82′ με κεφαλιά του Μπορέ ισοφάρισε 1-1 και μπήκε ξανά στο κόλπο της πρόκρισης.

Έξι λεπτά αργότερα έγινε η φάση του αγώνα. Ο Σκόκο επιχείρησε ένα σουτ με την μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Μπρεσάν. Ο διαιτητής συμβουλεύτηκε το VAR ύστερα από τις διαμαρτυρίες της Ρίβερ και εν τέλει υπέδειξε το σημείο του πέναλτι. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν για τη συγκεκριμένη απόφαση με συνέπεια ο Μπρεσάν να αντικρίσει και 2η κίτρινη κάρτα…

Το πέναλτι εκτελέστηκε τελικά στο 95΄ με τον Μαρτίνες να διαμορφώνει το τελικό 1-2 υπέρ της Ρίβερ.

Μάλιστα, στον τελικό είναι πολύ πιθανό να δούμε το Superclásico, καθώς αύριο τα ξημερώματα (1/11, 02:45) η Παλμέιρας φιλοξενεί την Μπόκα Τζούνιορς η οποία είχε επικρατήσει με 2-0 στο πρώτο ματς.



*in.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.