Ads Top

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ 80-79: Πλήρωσε τα λαθη του…


Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ηττήθηκε 80-79 από την Μπάγερν στο Μόναχο.
Ο Παναθηναϊκός μπήκε με διάθεση στο παρκέ κάτι που προδίδει και το αρχικό 7-0, με το οποίο προηγήθηκε στο ξεκίνημα του αγώνα. Γενικότερα, οι «πράσινοι» είχαν τον έλεγχο στο πρώτο δεκάλεπτο, κάτι που άλλαξε με την είσοδο των Ουίλιαμς και Κόπονεν.

Το «τριφύλλι» αντιμετώπισε πρόβλημα με φάουλ (Λάνγκφορντ και Παπαπέτρου είχαν θέμα) κι αυτό επηρέασε και το… μυαλό των «πράσινων». Τα εύκολα λάθη των παικτών του Πασκουάλ έδωσαν στους γηπεδούχους την ευκαιρία να «τρέξουν» στον αιφνιδιασμό.

Αποτέλεσμα ήταν η Μπάγερν να βρεθεί στο +6 (34-28) αλλά οι Παππάς και Λεκαβίτσιους έκαναν εξαιρετική δουλειά μην επιτρέποντας της να ξεφύγουν ακόμα περισσότερο. Ο πρώτος βοήθησε στην άμυνα αλλά και στο σκοράρισμα, ενώ ο δεύτερος έτρεξε υποδειγματικά την ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ μπόρεσε να πάει έτσι προηγούμενος στα αποδυτήρια κι αν δεν ήταν ο Μπαρτέλ, θα μπορούσε να το είχε πράξει, έχοντας εξασφαλίσει μεγαλύτερη διαφορά. Οι «πράσινοι» αντιμετώπισαν προβλήματα στο «ζωγραφιστό», με τον Μπούκερ να κάνει ζημιά στην τρίτη περίοδο.

Στη συνέχεια, όμως, οι Αντετοκούνμπο και Παππάς ηγήθηκαν της άμυνα του «τριφυλλιού», το οποίο είχε σχεδόν σε όλη τη διάρκεια το προβάδισμα. Αν μάλιστα είχε κάποιες καλύτερες επιλογές θα είχε πάρει μια μεγαλύτερη διαφορά.

Ο Παναθηναϊκός δεν το έκανε κι ο Κόπονεν έβαλε μπροστά (59-58) την Μπάγερν με το ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου, ενώ ο Ντέντοβιτς αποτέλεσε πρόβλημα καθώς εκμεταλλεύτηκε το μις ματς που είχε με τον Λάνγκφορντ. Είναι χαρακτηριστικό ότι πέτυχε τους 10 από τους 19 πόντους του στην τέταρτη περίοδο.

Οι παίκτες του Πασκουάλ «κόλλησαν» στην επίθεση, την ώρα που οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πετυχαίνουν πόντους μέσα στο «ζωγραφιστό». Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν στο +5 (73-68 στο 37’), εκμεταλλευόμενοι και τις κακές επιλογές των «πράσινων», οι οποίοι έδειχναν εγκλωβισμένοι!

Αυτός που ανέλαβε δράση για να… ξελασπώσει τον Παναθηναϊκό ήταν ο Λάνγκφορντ, ο οποίος πέτυχε κρίσιμους πόντους και με 2/2 βολές μείωσε στον πόντο (80-79), 6.4’’ πριν το φινάλε. Ο Μπούκερ είχε 0/2 βολές αλλά ο Γκιστ που πήρε το ριμπάουντ έκανε το λάθος, δίνοντας την μπάλα σε αντίπαλο κι εκεί όλα τελείωσαν…

leoforos.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.