Ads Top

«Σίφουνας» ο Παναθηναϊκός στο Αλεξάνδρειο και 2/2 στη Βasket League!


Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 84-70 του Αρη και συνέχισε νικηφόρα στο πρωτάθλημα. Ένταση ανάμεσα σε Αγγέλου και Πασκουάλ, με τους δυο προπονητές να αποβάλλονται. 
Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής επί του Αρη στο Nig Galis Hall. Oι «πράσινοι» ξεδίπλωσαν στο παρκέ την ποιότητά τους και έδειξαν ότι διαθέτουν βάθος στον πάγκο, με αποτέλεσμα να φτάσουν σε μια σχετικά εύκολη νίκη με 84-70 και να κάνουν το 2Χ2 στο πρωτάθλημα.

Λίγα λεπτά πριν από το τέλος της πρώτης περιόδου, έγινε και το συμβάν που συζητούν όλοι. Συγκεκριμένα, 2’44’’ πριν από τη λήξη της 1ης περιόδου και με το σκορ στο 12-16, ο Καλάθης έκανε φάουλ στον Βεργίνη, το οποίο ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ αμφισβήτησε έντονα και χρεώθηκε και με τεχνική ποινή. Ο τεχνικός του Αρη, Βαγγέλης Αγγέλου ήταν έξαλλος και κάτι είπε στον Καλάθη, με αποτέλεσμα ο Πασκουάλ να σπεύσει για να υπερασπιστεί τον παίκτη του και να «απαντήσει» στον προπονητή των γηπεδούχων. Ο τελευταίος έγινε έξαλλος, «επιτέθηκε» εναντίον του Καταλανού και οι συνεργάτες του τον συγκράτησαν. Αμέσως, οι διαιτητές απέβαλλαν τους προπονητές.

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.