Ads Top

Ποιος Βράνιες; Αυτός είναι το Νο1 στη λίστα του Λουτσέσκου - Δεν το περιμένει κανείς!


Το φλερτ με τον Βράνιες δεν είναι παρά ένα τρικ που...
Ο Δικέφαλος το έχει αποφασίσει για τον Γενάρη και το φλερτ με τον Βράνιες δεν είναι παρά ένα τρικ που τραβάει τα βλέμματα μακριά από την… μεταγραφική δράση. Ο νεαρός του Αστέρα Τρίπολης στο Νο 1 της λίστας του Λουτσέσκου

Εκτός αποστολής του ΠΑΟΚ ο Χατσερίντι για το αυριανό ντέρμπι με τον Άρη. Εκτός και ο Μαλεζάς. Δύο ποδοσφαιριστές που επί της ουσίας ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν τους έχει στις πρώτες επιλογές του για την άμυνα. Και μιας και ο Δικέφαλος του Βορρά φέτος νιώθει άτι… πρωταθλητισμού; Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη η απόφαση είναι ειλημμένη. Ο κυπελλούχος τον Γενάρη θα προχωρήσει σε μεταγραφή  κεντρικού αμυντικού. Θα προσθέσει στο δυναμικό του έναν στόπερ που θα μπορεί να μπει στην εξίσωση πλάι σε Βαρέλα και Κρέσπο ώστε ο ΠΑΟΚ να λύσει ένα πρόβλημα που αυτή τη στιγμή, καλύπτεται, αλλά που κανείς δεν λέει πως δεν υφίσταται.

Και μιας και ήδη έγινε η πρώτη κίνηση με θέα στον Γενάρη; Σας ενημερώνουμε προκαταβολικά πως αυτή δεν αφορά στον Όγκνιες Βράνιες που μια χαρά…ψάχνεται να γυρίσει στην Ελλάδα, καθώς στις Βρυξέλλες τίποτα δεν του πάει καλά. Δεν είναι μόνο η «ρήτρα» που έχει με την ΑΕΚ, που δεν επιτρέπει σε αυτή την ιστορία, σε αυτό το φλερτ να προχωρήσει. Είναι κυρίως ότι ο ΠΑΟΚ δεν ψάχνει παίκτη που θα στείλει στον πάγκο έναν εκ των Βαρέλα ή Κρέσπο. Θέλει μια «τρίτη» λύση στο rotation που θα μπορεί να δώσει λύσεις «βασικού», αλλά που θα έχει και άλλες προοπτικές σε μια ομάδα που θέλει να έχει Έλληνες ποδοσφαιριστές πρωταγωνιστές στο ρόστερ της, και στην παρούσα φάση αυτό δεν προκύπτει σε ικανοποιητικό αριθμό.

Για να μην το τραβάμε δίχως λόγο λοιπόν; Τριαντάφυλλος Πασαλίδης. Αυτός είναι ο εκλεκτός του ΠΑΟΚ. Ο νεαρός στόπερ που τον περασμένο Γενάρη τον «έκλεισε» ο Ολυμπιακός αλλά αποφάσισε να μην προχωρήσει στην απόκτηση του. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής που ήταν πρώτος στόχος της ΑΕΚ το καλοκαίρι για αντί-Βράνιες, αλλά που οι απαιτήσεις του Αστέρα Τρίπολης δεν επέτρεψαν στην πρωταθλήτρια να προχωρήσει στο δια ταύτα (απέκτησε δανεικό τον Οικονόμου).

Σύμφωνα με ατζέντηδες που έχουν πολύ καλές σχέσεις με την… Αρκαδία, ο ΠΑΟΚ φρόντισε ήδη να γίνει γνωστό το ενδιαφέρον του. Υπολογίζεται ότι για μια τέτοια μεταγραφή, το ποσό που απαιτείται είναι της τάξης των 700.000-900.000 ευρώ. Όχι δηλαδή κάτι απαγορευτικό για τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο Πασαλίδης είναι παιδί του… Βορρά. Γεννημένος στο Κορδελιό και ποδοσφαιρικά θρεμμένος στον Αιγινιακό. Τον Ιούλιο έκλεισε τα 22 του χρόνια. Είναι βασικός στην εθνική Ελπίδων, και αναντικατάστατος με τον Αστέρα. Πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή για τον Δικέφαλο που δουλεύει κάθε «λεπτομέρεια» σε αυτή την διαδρομή για τον τίτλο.

to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.