Ads Top

Τον...«τελείωσε» ο Ολυμπιακός! - «Σκάει» διαζύγιο - βόμβα στη Superleague!


Μετράει μέρες και «παίρνει» μαζί του κι άλλον! - Το ένα μετά το άλλο θα...σκάσουν τα διαζύγια στη Superleague με ευθύνη...Ολυμπιακού!


Μπορεί ο Πανιώνιος να έδειξε βελτιωμένο πρόσωπο χθες απέναντι στον Ολυμπιακό, ωστόσο οι Νεοσμυρνιώτες γνώρισαν τελικά την ήττα από τους Πειραιώτες στις καθυστερήσεις του αγώνα, με αποτέλεσμα ο Ζοζέ Ανιγκό να παραμένει σε… ηλεκτρική καρέκλα.

Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, ο Γάλλος τεχνικός είναι από τους προπονητές της Super League που νιώθουν μεγάλη πίεση και δεν αποκλείεται την επόμενη αγωνιστική, που ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα εκτός έδρας, να σημειωθούν εξελίξεις.

Αν και εφόσον οι «κυανέρυθροι» δεν κερδίσουν στη Ριζούπολη, τότε τα πράγματα θα γίνουν πολύ ζόρικα για τον 58χρονο τεχνικό, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο ακόμα και για πρόωρο «διαζύγιο».

Εξάλλου, σας έχουμε αναφέρει σε πρόσφατο ρεπορτάζ, ότι ο Ζοσέ Ανιγκό δεν έχει και την καλύτερη δυνατή συνεργασία με τη διοίκηση του συλλόγου κι αυτό είναι ένα ακόμα γεγονός που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις.

Πάντως, ο Γάλλος προπονητής δεν είναι ο μοναδικός που «τρέμει» για τον πάγκο του. Στην ίδια μοίρα βρίσκεται και ο Τραϊνός Δέλλας, ο οποίος δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα με τον Παναιτωλικό και το χθεσινό 2-2 με τη Λαμία θεωρήθηκε αποτυχία από τη διοίκηση. Αν, μάλιστα, την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του δεν περάσει από τη Λάρισα, τότε δεν αποκλείεται ο Έλληνας τεχνικός να μπει σε μεγάλες περιπέτειες.

Την ίδια στιγμή που οι πληροφορίες του sportdog.gr από το Αγρίνιο αναφέρουν πως ήδη έχει αρχίσει να γίνεται μια προεργασία από την ΠΑΕ για τον αντικαταστάτη του παλαίμαχο άσου, αν και εφόσον αποφασιστεί στην πορεία πως οι δύο πλευρές πρέπει να σταματήσουν τη συνεργασία τους. Ίδωμεν...

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.