Ads Top

Γουστάρει στον Θρύλο ο Τουρέ! (pic)


Ο Γιάγια Τουρέ επέστρεψε στο «σπίτι» του, όπως έχει τονίσει και ο ίδιος σε δηλώσεις του, και περιμένει πως και πως να φορέσει ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα και να αγωνιστεί μπροστά από τον κόσμο του Ολυμπιακού.
Ο Ιβοριανός παικταράς έλαβε απίστευτης υποδοχής από τον κόσμο των Πειραιωτών, και πως θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά;, με τον ίδιο να δείχνει ξανά και ξανά το πόσο πολύ γουστάρει που γύρισε στον Θρύλο.

Ο Τουρέ, άλλαξε το φόντο στο προφίλ του στο twitter, βάζοντας μία φωτογραφία από την υποδοχή που του επιφύλαξε ο κόσμος στα γραφεία της ΠΑΕ, κάνοντας έτσι φανερό για ακόμη μία φορά το πόσο χαρούμενος είναι στον Ολυμπιακό.

Ο Γιάγια είναι «τρελαμένος» με τον κόσμο των Πειραιωτών και δεν βλέπει την ώρα να τους χαρίσει απίστευτο θέαμα, κάνοντάς τους να παραμιλούν με αυτά που θα δούν από εκείνον μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Γι’ αυτό άλλωστε δουλεύει σκληρά, πραγματοποιεί καθημερινά διπλές προπονήσεις, ακόμη και τη χθεσινή ημέρα, Παρασκευή (07/09), όπου οι παίκτες της ομάδας είχαν ρεπό το απόγευμα.

Εκείνος, έκανε ατομικό πρόγραμμα, ανεβάζει ρυθμούς, ώστε να φορέσει πολύ σύντομα την αγαπημένη του ερυθρόλευκη.

Δείτε το προφίλ του Τουρέ στο Twitter, το οποίο πλέον είναι απόλυτα ερυθρόλευκο:

gavros.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.