Ads Top

«Θέλουμε να κερδίζουμε και στην προπόνηση»!


Ο Ολυμπιακός και δη ο Ντέιβιντ Μπλατ εξήγαγε αρκετά συμπεράσματα από το φιλικό με την Χάποελ Ιερουσαλήμ ιδίως με τις ειδικές συνθήκες στο τέλος του αγώνα όπου ανέτρεψε το σκορ και οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στη νίκη.
Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος μίλησε για τα όσα «κέρδισαν» οι «ερυθρόλευκοι» λέγοντας αρχικά πως «είμαι χαρούμενος που βγήκαμε έξω και κερδίσαμε. Νιώθω καλά να κερδίζω παιχνίδια που επιστρέφουμε στο σκορ. Αυτό ήταν ένα τέτοιο παιχνίδι για μας. Παίξαμε ένα υψηλού επιπέδου παιχνίδι. Είχαμε δύσκολη εβδομάδα, με πολλές απουσίες, εγώ ήμουν άρρωστος, οπότε θέλαμε πολύ δουλειά. Είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα. Στην άμυνα και σκαμπανεβάσματα, αλλά τώρα που επέστρεψαν τα παιδιά και θα βρεθούμε εκεί που ήμασταν, θα βρούμε ρυθμό και θα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Φυσικά θέλουμε να κερδίζουμε. Ακόμα και στην προπόνηση. Αν χάσεις στην προπόνηση δεν νιώθεις καλά. Όπως είπα μας αρέσει φυσικά να κερδίζουμε, αλλά έχουμε δουλειά ακόμα. Ο κόουτς θα μας έχει έτοιμους και ως παίκτες θα κάνουμε καλύτερη δουλειά την Κυριακή»

Για τα αγωνιστικά στοιχεία του αγώνα είπε: «Επιθετικά σκοράραμε 94 πόντους που είναι καλό, αλλά αμυντικά πρέπει να είμαστε καλύτερη ομάδα, ειδικά για τη σεζόν στην Ευρωλίγκα. Αμυντικά δεν μπορούμε να δεχόμαστε 93 πόντους και πάνω από 30 όπως έγινε στο πρώτο και στο 3ο δεκάλεπτο. Επιθετικά έχουμε πολλά όπλα, πολλούς παίκτες που μπορούν να σκοράρουν, οπότε πρέπει να επικεντρωθούμε στην άμυνα».

*gavros.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.