Ads Top

Κώστας Φορτούνης: Ο καλύτερος όλων, με αποδείξεις


Είναι ο καλύτερος, ο πιο ποιοτικός Ελληνας ποδοσφαιριστής. Είναι ο Κώστας Φορτούνης και φέτος είναι καλά. 
Για την ακρίβεια, είναι πολύ καλά. Και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί παρά να το παραδεχθεί και ο φανατικότερος υβριστής του (σ.σ. τέτοιοι, άλλωστε, υπάρχουν πολλοί). Με τον επιτελικό μέσο του Ολυμπιακού να επιβεβαιώνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, σε κάθε παιχνίδι, είτε με τους Ερυθρόλευκους είτε με την Εθνική, ότι φέτος θα αποτελέσει σημείο αναφοράς. Συνολικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Φορτούνης ήταν αυτός που έδωσε τη νίκη στην πρεμιέρα της Εθνική στο Nations League, στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Εσθονία. Παράλληλα ήταν από τους λίγους που διασώθηκαν στην αναμέτρηση με την Ουγγαρία, όπου και πάλι ολοκλήρωσε την παρουσία του ως ο κορυφαίος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, «γράφοντας» την ασίστ στο μοναδικό γκολ της Ελλάδας (Μανωλάς) σε μια κακή βραδιά και μια σκληρή ήττα.

Αυτή, όμως, είναι η έκδοση του φετινού Φορτούνη. Του… κανονικού Φορτούνη. Του παίκτη που από την πρώτη ημέρα που παρουσιάστηκε στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, έδειξε ότι διαθέτει το ταλέντο, την ποιότητα και την ικανότητα να κάνει πράγματα που άλλοι δεν μπορούν ακόμη και να σκεφτούν. Φέτος, λοιπόν, ο Ολυμπιακός και η εθνική Ελλάδος απολαμβάνουν τον καλύτερο Φορτούνη των τελευταίων χρόνων. Με τους αριθμούς να επιβεβαιώνουν… αποστομωτικά την εξαιρετική του κατάσταση.

οποία έχει αγωνιστεί έως τώρα ο «Φόρτου», έχει πετύχει 4 γκολ και έχει μοιράσει 5 ασίστ. Με την παρουσία του να μεταφράζεται σε… κάτι παραπάνω από ένα γκολ ή ασίστ ανά ματς. Κι αυτό, χωρίς να υπολογίζουμε το χαμένο πέναλτι στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, τα πέντε (!) δοκάρια ή τη σωρεία ευκαιριών που έχει δημιουργήσει και έχουν… πετάξει στα σκουπίδια οι συμπαίκτες του! Όπως έκανε ο Κώστας Μήτρογλου στο 92ο λεπτό του ματς με τους Ούγγρους, όταν έλαβε… συστημένη σέντρα στο κεφάλι του!

Για να υπάρχει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα του τι έχει κάνει φέτος ο Φορτούνης μόνο στην Ελλάδα, αρκεί να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με τη στατιστική υπηρεσία του Κώστα Γαλάνη, είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στις δύο πρώτες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Οντας στην πρώτη θέση των πιο σημαντικών κατηγοριών, από τις οποίες αναδεικνύεται ο καλύτερος (εν τω συνόλω) παίκτης της Λίγκας: Το EVALUATION INDEX (0,367) και το EVALUATION POINTS (58).

ΤΟ ΤΡΕΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΦΟΡΤΟΥΝΗ

ΗΜΕΡ. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΓΩΝΑΣ ΣΚΟΡ ΓΚΟΛ ΑΣΙΣΤ
09/08/2018 Europa League Ολυμπιακός-Λουκέρνη 4-0 1
16/08/2018 Europa League Λουκέρνη-Ολυμπιακός 1-3
23/08/2018 Europa League Ολυμπιακός-Μπέρνλι 3-1 19, 60 (p) 1
26/08/2018 Super League Ολυμπιακός-Λεβαδειακός 1-0
30/08/2018 Europa League Μπέρνλι-Ολυμπιακός 1-1 1
02/09/2018 Super League Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 5-0 41 (p) 1
08/09/2018 Nations League Εσθονία-Ελλάδα 0-1 14
11/09/2018 Nations League Ουγγαρία- Ελλάδα 2-1 1


to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.