Ads Top

«Νέος Καντέ» στον Ολυμπιακό, απίθανα πράγματα για την... καψούρα - Τον βγάζουν στη «βιτρίνα»;


Μεγάλος ντόρος επικρατεί τις τελευταίες ώρες γύρω από το όνομα του Μαντί Καμαρά. Ο νεαρός μέσος πρόσθεσε μία ακόμα φετινή σούπερ εμφάνιση στο ματς απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, στο οποίο ξεδίπλωσε και μερικές από τις επιθετικές του αρετές, σκοράροντας ένα εντυπωσιακό μακρινό γκολ.
Ήδη, μάλιστα, κυκλοφορούν τα πρώτα σενάρια για το μέλλον του 21χρονου χαφ, ο οποίος παρουσιάζεται να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ομάδων από το εξωτερικό και ειδικά από την Αγγλία, ενώ γίνεται λόγος ακόμα και για «χρυσές» προτάσεις που μπορεί να φέρει, αν συνεχίσει στην πορεία τις ίδιες επιδόσεις.

Πάντως, για την ώρα τουλάχιστον, μοιάζουν τουλάχιστον υπερβολικά τα σενάρια αυτά για τον μέσο από τη Γουινέα. Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για έναν παίκτη που στην ουσία μετράει δύο μήνες καριέρας σε υψηλό επίπεδο, καθώς πριν τον ανακαλύψει ο Κριστιάν Καρεμπέ, δεν ήταν γνωστός στην ευρωπαϊκή αγορά.

Παράλληλα, πρέπει να επισημάνουμε ότι μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην… Ελλάδα, όχι το πιο «λαμπερό» πρωτάθλημα στον κόσμο, οπότε ο μικρός θα πρέπει να δείξει τις ικανότητές του και στο επίπεδο της Ευρώπης, για να επιβεβαιώσει τα όσα λέγονται και γράφονται γι’ αυτόν. Έχει, δηλαδή, ακόμα πολύ δρόμο μπροστά του για να φτάσει στο σημείο να προσελκύσει όντως top ομάδες εκτός συνόρων.

Βέβαια, από την άλλη, δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός του Βαγγέλη Μαρινάκη, έχει αποδείξει πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια πώς ξέρει να αναδεικνύει τα μεγάλα ταλέντα και -κυρίως- ότι γνωρίζει πώς μπορεί να τα «προωθήσει» στην αγορά. Κατά το παρελθόν οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προχωρήσει σε πολύ μεγάλες πωλήσεις και δεδομένα μπορούν να κάνουν το ίδιο με τον Μαντί Καμαρά, με την προϋπόθεση, βεβαίως, πως θα συνεχίσει να εξελίσσεται με τον ίδιο ρυθμό στην πορεία της σεζόν.

Το μόνο σίγουρο, πάντως, είναι ότι τη δεδομένη στιγμή ο μικρός έχει «τρελάνει» τους πάντες εντός της ομάδας. Και μόνο τυχαία δεν είναι η ατάκα που ακούστηκε για τον «νέο Καντέ» την περασμένη Κυριακή στο «Καραϊσκάκη». Στο λιμάνι πιστεύουν πολύ στο ταλέντο του 21χρονου χαφ και θεωρούν πως έχει πολλά περιθώρια να δείξει ακόμα περισσότερα πράγματα, μέχρι, φυσικά, να φτάσει στο σημείο να μπορεί να φέρει μία μεγάλη πρόταση από το εξωτερικό.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.