Ads Top

«Κύριο χαρακτηριστικό του Ολυμπιακού το τρανζίσιον»


Ο Βασίλης Σίμτσκακ μετά από μία μακρά και λαμπρή καριέρα, κρέμασε πριν λίγο καιρό τα παπούτσια και φόρεσε το προπονητικό κοστούμι. Βρίσκεται στο πλευρό του Δημήτρη Πρίφτη στον πάγκο της Ούνικς Καζάν κάνοντας το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Κάτι που ήθελε χρόνια και άδραξε την ευκαιρία με το που του δόθηκε.
«Το έχω συνηθίσει, ναι, πέρασα το στάδιο της προσαρμογής. Είναι κάτι το οποίο ήθελα χρόνια πριν σταματήσω το μπάσκετ, μου δόθηκε η ευκαιρία από την Ούνικς και τον κόουτς Πρίφτη και δεν το σκέφτηκα καθόλου, ήθελα να το κάνω, ήθελα να προχωρήσω στο επόμενο βήμα».

Ο Βασίλης Σίμτσακ είδε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ, έκανε το ανάλογο σκάουτινγκ καθώς οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες την Κυριακή (23/09) και μας σκιαγράφησε τον Ολυμπιακό.

«Αυτό που κάνει μπαμ με το που βλέπεις τον Ολυμπιακό, είναι που προσπαθεί να κτυπήσει πάρα πολύ στο τρανζίσιον. Είτε με πρωτεύοντα είτε με δευτερεύοντα. Αυτό πιστεύω είναι το κύριο χαρακτηριστικό της ομάδας στην επίθεση, προσπαθεί να τρέξει πάρα πολύ, να κάνει όσο το δυνατόν περισσότερες επιθέσεις και δείχνει μέχρι τώρα πως αυτό κυνηγάει πάρα πολύ».

Για το αν είναι δύσκολος στην κατασκοπεία ο Ολυμπιακός, ανέφερε πως «σίγουρα, ένα παιχνίδι πάνω κάτω δεν είναι εύκολο να ανταποκριθεί οποιαδήποτε ομάδα. Υπάρχει και off ball κίνηση… Είναι κάποιες στιγμές, κάποιες λεπτομέρειες που προσπαθούν να βρουν το εύκολο καλάθι».

Για τους δύο πρώτους σκόρερ του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την Χάποελ, τους Λεντέι και Γκος, τόνισε: «Ταιριάζουν στον τρόπο παιχνιδιού που θέλει ο Ολυμπιακός, αυτά τα παιδιά. Ο Λεντέι είναι ένας πολύ καλός ασίστ receiver, τελειώνει καλά τις φάσεις, νομίζω πως έβαλε 4 ή 5 καλάθια και φάουλ. Ο Γκος είναι ένας παίκτης που του αρέσει να ανοίγει το παιχνίδι με τη ντρίμπλα και να διαβάζει το παιχνίδι στο πικ εν ρολ. Φάνηκε πως ταιριάζουν στη φιλοσοφία του κόουτς Μπλατ».

*gavros.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.