Ads Top

Τελευταίες «ανάσες» πριν τον «Γολγοθά»


Τις τελευταίες τους ανάσες θα πάρουν σήμερα οι παίκτες του ΠΑΟΚ πριν ξεκινήσουν από αύριο οι προπονήσεις ενόψει ενός μίνι αγωνιστικού μαραθωνίου με αγώνες δύσκολους σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ δεν θα βρεθούν σήμερα στη Ν. Μεσημβρία για προπόνηση, καθώς είχε αποφασιστεί σήμερα να πάρουν ρεπό προκειμένου να ξεκουραστούν και να πάρουν τις τελευταίες τους ανάσες. Από αύριο όμως, ο κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του, με τους παίκτες να επιστρέφουν στην καθημερινότητα τους και να ξεκινούν την προετοιμασία τους. Το ραντεβού έχει δοθεί εκ νέου για το απόγευμα της Δευτέρας (10/9, 19:00) στην Νέα Μεσήμβρια, όπου και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το παιχνίδι του Σαββάτου (15/9, 18:15) με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ». Σταδιακά, θα επιστρέφουν και οι διεθνείς, που ολοκληρώνουν μέσα στην εβδομάδα την παρουσία τους στις Εθνικές ομάδες.

Από αύριο ξεκινάει μια δύσκολη περίοδο για τους παίκτες του Δικεφάλου που θα κρατήσει για δύο περίπου εβδομάδες καθώς θα υπάρξουν συνεχόμενα παιχνίδια και μάλιστα δύσκολα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο ΠΑΟΚ μετά το ματς με τον ΟΦΗ θα υποδεχθεί στην Τούμπα την Τσέλσι για το Europa League, ενώ ακολουθεί αυτό με την ΑΕΚ και πάλι στην έδρα του Δικεφάλου.

to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.