Ads Top

Ο Μεγαλέξανδρος «καθάρισε» την ΑΕΚ!


Με δύο γκολ ασύλληπτης ομορφιάς ο μεγάλος Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έβαλε τη σφραγίδα του στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς και οδήγησε τον ΠΑΟΚ σε θρίαμβο 2-0 επί της ΑΕΚ που... έσπασε τα δοκάρια!
Το όνομα του είναι Αλεξάνταρ! Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς! Και κάθε του παιχνίδι με τη μαυρόασπρη φανέλα δικαιώνει όσους τον χαρακτηρίζουν «Μεγαλέξανδρο» της προσπάθειας του ΠΑΟΚ να κατακτήσει την κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς φέρει ανεξίτηλη τη σφραγίδα του σπουδαίου Σέρβου επιθετικού, ο οποίος φαίνεται ότι… έφερε βαρέως το γεγονός ότι η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα που τον είχε κρατήσει άσφαιρο ήταν η… ΑΕΚ!

Με δύο γκολ - πινελιές ασύλληπτης ομορφιάς, ο «κανονιέρης» του «Δικέφαλου» δημιούργησε έναν από τους ομορφότερους καμβάδες στην έως τώρα παρουσία τους στα ελληνικά γήπεδα οδηγώντας την ομάδα του σε μια νίκη με 2-0, η οποία για τους χιλιάδες οπαδούς που πλημμύρισαν την Τούμπα ήταν… κάτι περισσότερο από μια νίκη σε ντέρμπι. Ήταν μια δεύτερη «απάντηση» στην ΑΕΚ μετά τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, η οποία τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά δεν αποκλείεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην εξίσωση του φετινού πρωταθλήματος.

Το τελικό 2-0 μπορεί να καταδεικνύει μια άνετη επικράτηση από την πλευρά των νικητών, αλλά μόνο τέτοιο δεν ήταν το σενάριο που είδαμε στην Τούμπα. Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο – και μέχρι το πρώτο γκολ του μεγάλου πρωταγωνιστή του ντέρμπι – η «Ένωση» έμοιαζε να πατάει καλύτερα στο χορτάρι, δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά πλήρωσε μια τραγική αντίδραση του Λαμπρόπουλου στη φάση που άνοιξε το σκορ και φυσικά έπεσε… θύμα της εκτελεστικής δεινότητας του «Πρίγιο».

Εκτός από τον Πρίγιοβιτς, μάλιστα, οι ποδοσφαιριστές του Μαρίνου Ουζουνίδη είχαν αντίπαλό τους και την ατυχία, καθώς δύο φορές σημάδεψαν τα δοκάρια της εστίας του Μπάρκα.

Με τον ΠΑΟΚ πλέον να ατενίζει με… άλλον αέρα το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ να καλείται να διαχειριστεί μια δεύτερη διαδοχική ήττα (μετά από αυτή με τον Άγιαξ στο Champions League), το ντέρμπι της Τούμπας άφησε τους ποδοσφαιρόφιλους αρκετά γεμάτους από το θέαμα που παρακολούθησαν και… ανυπόμονους για τα ντέρμπι που ακολουθούν!

*sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.