Ads Top

Σόου Αλέφαντου: «Μπήκαν μέσα τα μάγουλα του Λάζαρου - Τσιμίκα, να κοιμάσαι στις... - Πίσω τον Σιόβα»


Χάρηκε ο κόσμος με τη νίκη, ήταν μεγάλο γκολ στο τέλος αυτό του Νάτχο, λυτρώθηκε ο Ολυμπιακός. Όμως πρέπει να πω κάποια πράγματα που βλέπω για το καλό της ομάδας.
Ο Ολυμπιακός ήταν μέτριος. Η ίδια 11άδα που βλέπουμε συνέχεια, έχει αρχίσει να κουράζεται και να κουράζει. Εγώ έλεγα ότι καλώς ο προπονητής έβαζε τους ίδιους για να βρει ταυτότητα η ομάδα και ομοιογένεια, αλλά πλέον παρατραβάει το θέμα. Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο ρόστερ, ο Μαρινάκης έδωσε και την ψυχή του για να πάρει πολλούς καλούς παίκτες, δεν γίνεται να βλέπουμε ακόμα μέσα παίκτες αμετακίνητους.

Είδα επίσης πολύ κατάχρηση της κατοχής μπάλας. Έκαναν πολλές πάσες ακόμα και μετά τη σέντρα προς την περιοχή του Αστέρα Τρίπολης. Καλή ομάδα η Τρίπολη, με έξυπνο προπονητή τον Παντελίδη, τους βόλευε αυτό το στιλ παιχνιδιού.

Ο Λάζαρος κουρασμένος, μπήκανε τα μάγουλά του μέσα. Και ο Φορτούνης κουρασμένος, έχει κάνει πολλά ματς και με την Εθνική και με τον Ολυμπιακό, αλλά εγώ δεν θα τον έβγαζα. Θες το γκολ στο τέλος έστω από στημένη φάση. Άσχετα που ήρθε τελικά το γκολ, εγώ δεν μιλάω με βάση το αποτέλεσμα.

Ο Μπουχαλάκης παίζει συνέχεια, έχει “καθίσει”, έχει κουραστεί. Και ο Τσιμίκας δεν ήταν όπως σε άλλα ματς.

Τσιμίκα άκουσέ με, και όλα τα ελληνόπουλα. Αν θέλετε να κάνετε καριέρα, θα κοιμάστε στις 10.00 το βράδυ. Και δεν θα επαναπαύεστε. Τσιμίκα πού ήταν οι κούρσες σου χθες; Δέκα κούρσες ακόμα έπρεπε να κάνεις με τα προσόντα που έχεις.

Ο Σιόβας έχω πει από πέρσι ότι έπαιζε για πλάκα στον Ολυμπιακό έτσι όπως άλλαξε στην Ισπανία, τον έβλεπα με τη Λεγκανές, και έλεγα ότι έγινε πολύ πιο ελαφρύς. Το είπα και μετά το φιλικό με τη Λεγκανές το καλοκαίρι. Και βγήκε ο Σιόβας τώρα στον Σινάνογλου στο ΦΩΣ, έδωσε συνέντευξη και είπε ότι είναι 8 κιλά πιο ελαφρύς σε σχέση με όταν ήταν στον Ολυμπιακό! Αυτόν τον θέλω στον Ολυμπιακό, είναι κλάση σέντερ μπακ.
Ο Καμαρά μου αρέσει πολύ και το έχω ξαναπεί. Δεν είναι μόνο ότι τρέχει πολύ, ξέρει και μπάλα το παιδί. Σουτάρα το γκολ που έβαλε.

Για τον Παναθηναϊκό απο το πρώτο ματς στην Ξάνθη φέτος βγήκα και είπα ότι αυτό είναι δουλειά του Δώνη. Από το πρώτο ματς. Είπα ότι βλέπω πράγματα στο γήπεδο που δεν είναι τυχαία, είναι δουλεμένα από τον προπονητή. Φαίνεται η δουλειά του προπονητή, οι παίκτες ξέρουν τι να κάνουν. Και πράγματι λοιπόν ο Παναθηναϊκός συνεχίζει με 3 νίκες σε 3 ματς, εκ των οποίων δύσκολες έδρες όπως η Ξάνθη και η Λάρισα. Με νέα παιδιά.

Είναι όλοι γυμνασμένοι στον Παναθηναϊκό, γρήγοροι και μικροί. Μην αρχίζουν και λένε όμως για μεγάλα πράγματα διότι δεν είναι για μεγάλα πράγματα. Αν φουσκώσουν τα μυαλά τους και φάνε στο Καραϊσκάκη 4 γκολ, η προσγείωση θα πονέσει.

Καλή δουλειά βλέπω και από τον Ουζουνίδη στην ΑΕΚ. Η ΑΕΚ δεν είναι να την υποτιμάς, θα το κυνηγήσει το πρωτάθλημα.

Πιο καλή ομάδα όμως είναι ο ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ. Ο ΠΑΟΚ θα είναι σκληρός αντίπαλος για τον Ολυμπιακό. Και στην Τούμπα και στο Καραϊσκάκη. Ο ΠΑΟΚ έχει και καλό προπονητή και καλούς παίκτες. Τον πήρε παραμάζωμα τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να αντέξει στον μαραθώνιο με το μεγάλο ρόστερ που έχει. Το ίδιο και ο Ολυμπιακός.
Για εμένα ο Ολυμπιακός έχει τους καλύτερους παίκτες στην Ελλάδα. Όμως πρέπει να γίνει πιο γρήγορος και πιο θεαματικός. Για να το πετύχει αυτό πρέπει να κόψουν τις πολλές πάσες.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.