Ads Top

«Έτσι αδίκησαν τον Ολυμπιακό - Γιατί τρελάθηκε ο Νάτχο - Δύσκολο με Μπέτις» - «Μπηχτή» για Μιράντα!


Ιδιαίτερα δύσκολο χαρακτήρισε το ματς του Ολυμπιακού απένατι στην Μπέτις ο Νίκος Αβραμίδης. 
Ο διευθυντής του redaroume.gr μίλησε στο Sportdog για το σημερινό παιχνίδι της πρεμιέρας των ομίλων του Europa League και ανέλυσε την εικόνα των Ερυθρόλευκων μέχρι στιγμής.

Ο καλός συνάδελφος αναφέρθηκε στην κούραση που βγήκε στο τελευταίο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, στον εκνευρισμό που προκάλεσε στο λιμάνι ο διαιτητής Θανάσης Τζήλος, αλλά και στο ξέσπασμα του Μπίμπρας Νάτχο κατά τον πανηγυρισμό του νικητήριου τέρματος.

«Ξέχναγε να δώσει φάουλ»

Πώς σου φάνηκε ο Ολυμπιακός με τον Αστέρα Τρίπολης;

«Στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά καλός αν και υπήρξαν λάθη στην αμυντική του συμπεριφορά. Στο β' ημίχρονο βγήκε κούραση και εκνευρισμός για τον διαιτητή Τζήλο, που ξέχναγε να δώσει φάουλ καταφανέστατα υπέρ του Ολυμπιακού, αλλα τελικά με την ηρεμία και τη δυναμική που του δίνουν οι παίκτες προσωπικότητες που ήρθαν απο τον πάγκο συν τη βοήθεια του κόσμου που ήταν τεράστια ήρθε η νίκη».

Ο Ολυμπιακός είναι αυτή τη στιγμή η πιο παραγωγική σε γκολ ομάδα της Super League; Πού αποδίδεις το γεγονός ότι αγχώθηκε να σκοράρει και να νικήσει την 3η αγωνιστική;

«Ο Ολυμπιακός έβγαλε μία λογική κούραση. Ο Μαρτίνς δείχνει εμπιστοσύνη στους έντεκα που τον έφτασαν μέχρι εδώ γιατί προφανώς ο Νάτχο κατά πρώτο λόγο και ο Γκιγέρμε δεν είναι απόλυτα έτοιμοι, αλλά θα πρέπει να ανακατέψει λίγο την τράπουλα. Ο Αστέρας πέραν του τελευταίο 8λεπτου που έκανε καθυστερήσεις βοήθησε να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο και έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό όπως κάνει κάθε χρόνο...».

«Καλύτερα Μεριά-Βούκοβιτς»

Για τα λάθη στην άμυνα ποια είναι η γνώμη σου; Ο Μιράντα δεν έχει συγκέντρωση...

«Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχαν λάθη γενικά στην αμυντική λειτουργία... Ο Μιράντα με τον Βούκοβιτς έχουν καλή συνεργασία, αλλά επειδή είναι και οι δύο ψηλοί έχουν πρόβλημα απέναντι σε κοντούς και γρήγορους όπως ο Τόνσο. Και θα πρέπει να το προσέξει ο Ολυμπιακός εν όψει Μπέτις. Προσωπικά πιο εμπιστοσύνη έχω στο δίδυμο Μεριά-Βούκοβιτς».

«Γι' αυτό τρελάθηκε»

Υπάρχει κάποιο παρασκήνιο πίσω από τον εκρηκτικό πανηγυρισμό του Νάτχο με Αστέρα;

«Δεν πιστέυω ότι υπάρχει κανένα παρασκήνιο. Ολοι θέλουν να παίζουν και να προσφέρουν πόσω μάλλον όταν είναι ισχυρές προσωπικότητες. Ο Νάτχο είναι ήπιων τόνων αλλά όταν βάζεις γκολ στο 90' λογικό είναι να τρελαθείς».

«Πάρα πολύ δύσκολο»

Ποια είναι η εκτίμησή σου για το ματς με την Μπέτις;

«Το ματς με την Μπέτις είναι πάρα πολύ δύσκολο. Οι Σεβιγιάνοι είναι σκληρός αντίπαλος με ισορροπία στις γραμμές, έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες και νομίζω ότι είναι καλύτεροι από πέρυσι. Ο Ολυμπιακός πρέπει να προσέξει πολύ το τρανζίσιον να έχει κοντά τις γραμμές και να μη δώσει γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι γιατί αν φτάσουμε σε καταστάσεις ροντέο οι Ισπανοί βολεύονται πολύ. Πρώτο μέλημα να κερδίσει τη μεσαία γραμμή να έχει υπομονή και το γεμάτο Καραισκάκη θα παίξει το ρόλο του».

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.