Ads Top

«Τρελαίνουν» κόσμο οι μπέμπηδες του Δώνη!


Με έξι παίκτες κάτω των 21 ετών στην ενδεκάδα τα «τρομερά μωρά» του Δώνη μετέτρεψαν το 1-1 με τη Λαμία σε 3-1 και έσβησαν το -6 του Παναθηναϊκού - Νέο ρεσιτάλ και αποθέωση στο ΟΑΚΑ!
Λεβέντες με καρδιά ήταν (μετά την Ξάνθη και) απόψε στο ΟΑΚΑ οι μπέμπηδες του Γιώργου Δώνη, που έσβησαν άμεσα το -6 με το οποίο ξεκίνησαν το πρωτάθλημα επικρατώντας με 3-1 της Λαμίας, χάρη σε γκολ ενός 20χρονου (Μπουζούκης), ενός 18χρονου (Εμμανουηλίδης) αλλά και του αρχηγού της ομάδας Δημήτρη Κουρμπέλη με πέναλτι που κέρδισε ο 21χρονος Χατζηγιοβάνης!

Οι πράσινοι κατέκτησαν απόλυτα δίκαια τη δεύτερη νίκη τους σε ισάριθμα ματς πρωταθλήματος, με τον Γιώργο Δώνη να έχει τεράστια συμβολή στην αποψινή κατάκτηση του τριπόντου καθώς στο ημίχρονο έκανε ματ με την είσοδο στο ματς των Καμπετσή και Εμμανουηλίδη και την τροποποίηση του σχηματισμού του Παναθηναϊκού από 3-4-2-1 σε 4-2-3-1.

Ο Εμμανουηλίδης ήταν η «χρυσή αλλαγή» και η αποκάλυψη του ματς αλλά και ο Καμπετσής ήταν εξαιρετικός στο ντεμπούτο του γεμίζοντας την αντίπαλη περιοχή και φανερώνοντας τις τεχνικές αρετές του.

Η Λαμία από την πλευρά της έλεγξε το ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο είχε ρόλο κομπάρσου και μοιραία σημείωσε τη δεύτερη ήττα της σε ισάριθμους αγώνες στο πρωτάθλημα.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.