Ads Top

Δοκιμή-έκπληξη Μαρτίνς: «Σπάει» την 11άδα - Εκπλήξεις με Αστέρα!


Τι συνέβη στην τελευταία προπόνηση πριν από το ματς με τον Αστέρα.
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού «έσπασε» για πρώτη φορά τη... γνωστή «βασική» 11άδα, στην τελευταία προπόνηση, πριν το ματς με τον Αστέρα.

Ποιον παίκτη δοκίμασε, ποιος κινδυνεύει να μείνει εκτός!

Η απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης είναι ξεκάθαρη: Δεν θα αλλάξει προσέγγιση και θα στηριχθεί στα πρόσωπα που τον έχουν βγάλει ασπροπρόσωπο στα πρώτα επίσημα παιχνίδια της χρονιάς. Με τη διαφορά, ωστόσο, ότι ίσως τελικά να κάνει μία (και μόνο) αλλαγή στη… γνωστή 11άδα. Κάτι που προέκυψε ως σοβαρή πιθανότητα από όσα δοκίμασε στην τελευταία προπόνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, ο 48χρονος τεχνικός έδειξε ότι δεν έχει κατασταλάξει ακόμη στον σέντερ φορ που θα χρησιμοποιήσει στην αναμέτρηση με τους Αρκάδες. Συγκεκριμένα, στην τακτική που έκανε το Σάββατο, για πρώτη φορά έκανε αλλαγή. Μία και μοναδική. Εβαλε τον Γκερέρο με τους «αναπληρωματικούς» και τον αντικατέστησε με τον Αχμέντ Χασάν. Ο Ισπανός ήταν στην αρχική «βασική» 11άδα της προπόνησης, αλλά ο Αιγύπτιος δείχνει σε καλή κατάσταση και για αυτόν τον λόγο ο Πορτογάλος θεωρεί ότι ίσως είναι καλύτερο να τον ξεκινήσει.

Ο Γκερέρο παραμένει το φαβορί για την 11άδα, αλλά όπως προκύπτει από το Ρέντη, ο Μαρτίνς έχει διαπιστώσει ότι ο Αστέρας Τρίπολης είναι πολύ δυνατός στο ψηλό παιχνίδι. Και ο σχεδόν δίμετρος Χασάν ίσως είναι πιο χρήσιμος κόντρα στα μεγάλα κορμιά του Παντελίδη. Εξάλλου και λόγω σωματοδομής, αλλά και ως τρόπο παιχνιδιού, είναι καλύτερος στον… αέρα από τον Ισπανό. Ενώ έχει δείξει ότι διαθέτει και πολύ καλό παιχνίδι με την μπάλα στα πόδια. Κυριακή κοντή γιορτή, λοιπόν, με τον Μαρτίνς να ανακοινώνει την τελική του απόφαση το μεσημέρι…

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις υπόλοιπες 10 θέσεις της 11άδας, τώρα, όλα δείχνουν ότι δεν θα υπάρξει η παραμικρή διαφοροποίηση. Ο Γιαννιώτης θα είναι ο βασικός γκολκίπερ, Ελαμπντελαουί, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τσιμίκας θα είναι η 4άδα της άμυνας, Μπουχαλάκης, Καμαρά οι δύο της μεσαίας γραμμής, ο Λάζαρος στο δεξιό άκρο της επίθεσης, ο Ποντένσε στο αριστερό και ο Φορτούνης πίσω από τον επιθετικό.

to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.