Ads Top

«Η Νιουκάστλ σκέφτεται κίνηση 10.000.000 € για Καμαρά»


Η Νιουκάστλ έχει στο στόχαστρό της τον Μαντί Καμαρά και φαίνεται διατιθεμένη να δαπανήσει 10 εκατ. λίρες τον Ιανουάριο για να τον κάνει δικό της.
Παίξε νόμιμα στη winmasters.gr με καθημερινές προσφορές*- Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «themag» που ασχολείται με τα θέματα της Νιουκάστλ, η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ έχει στο στόχαστρό της τον νεαρό μέσο του Ολυμπιακού, Μαντί Καμαρά. Ο Καμαρά έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν με τον Ολυμπιακό, σε Ελλάδα και Ευρώπη και έχει τραβήξει δικαιολογημένα πολλά βλέμματα πάνω του.

Μάλιστα οι άνθρωποι της ομάδας τον παρακολούθησαν και στο παιχνίδι με την Μπέρνλι στην Αγγλία ώστε να σχηματίσουν καλύτερη άποψη.

Μάλιστα στο δημοσίευμα φιλοξενούνται και δηλώσεις του Φρανσουά Μοντέστο, ο οποίος τονίζει πως «Τον φέραμε σαν ένα ταλέντο που θα ήταν τέταρτη επιλογή στο ροτέισον και θα έπαιζε 10-15 παιχνίδια τη σεζόν και ήδη είναι βασικός και πρώτη επιλογή».

100 μέρες περίπου πριν ανοίξει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πολλά μπορεί να αλλάξουν καθώς είναι ακόμα νωρίς, το ενδιαφέρον όμως από τις «Καρακάξες» φαίνεται πως είναι υπαρκτό.

*to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.