Ads Top

Όταν η Ρεάλ υποκλίθηκε στον «ερυθρόλευκο» Τουρέ (vid)


Ο Γιάγια Τουρέ έχει πετύχει σχεδόν τα πάντα στην καριέρα του, με πάρα πολλούς τίτλους, ατομικές διακρίσεις στο κορυφαίο επίπεδο, πολλά γκολ και ασίστ, με εντυπωσιακές εμφανίσεις.
Μία από τις εξαιρετικές εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει στην μέχρι τώρα καριέρα του ο Ιβοριανός ήταν με τα ερυθρόλευκα κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ολυμπιακός είχε πετύχει μία σπουδαία νίκη επί της πολύ μεγάλης ισπανικής ομάδας με 2-1 για το Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Τουρέ να είναι ένας πραγματικός μαέστρος μέσα στο γήπεδο, κάνοντας απίστευτα πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, πολλά από τα οποία δεν φαίνονται.

Σε εκείνο το ματς υποκλίθηκε για πρώτη φορά η Ρεάλ Μαδρίτης και ολόκληρος ο κόσμος στο τεράστιο ταλέντο του Ιβοριανού, ο οποίος είχε την ασίστ για το γκολ της νίκης των Πειραιωτών.

Πιο συγκεκριμένα, «ισοπέδωσε» όποιον αντίπαλο βρήκε μπροστά του, έδωσε πάσα πάρε-βάλε στον Ριβάλντο για το 2-1. Ήταν μία από τις πρώτες μαγικές του στιγμές στην Ευρώπη για να ακολουθήσουν στη συνέχεια πολλές τέτοιες με την Μπαρτσελόνα και την Σίτι.

Δείτε το βίντεο με τα γκολ της αναμέτρησης. Στο 01:54 η μαγική ενέργεια του Γιάγια Τουρέ:



gavros.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.