Ads Top

«Tεράστια δικαίωση Λουτσέσκου με τον... τελειωμένο!»


Αυτή είναι η «μεταγραφάρα» του φετινού ΠΑΟΚ! - Κάτι ήξερε που επέμεινε στην παραμονή του...
Ο ΠΑΟΚ πήρε μεγάλο αποτέλεσμα μέσα στην έδρα της Μπενφίκα (1-1) και πλέον έχει τις πιθανότητες με το μέρος του για να πάρει στην Τούμπα και την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές του Δικεφάλου ήταν αδιαμφισβήτητα ο Αμρ Ουάρντα, ο οποίος ήταν και ο χρυσός σκόρερ της ομάδας του.

Ο Αιγύπτιος άσος πέρασε στο δεύτερο ημίχρονο αντί του Δημήτρη Λημνιού και έδωσε άλλη πνοή στην επίθεση του ΠΑΟΚ, που η αλήθεια είναι ότι αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα απέναντι στους Πορτογάλους.

Μάλιστα, δεν ήταν οι λίγες οι στιγμές που ο Αμρ Ουάρντα ξεκλείδωσε μόνος του την αντίπαλη άμυνα με περίτεχνες ατομικές ενέργειες.

Ο βιρτουόζος μέσος γενικά δείχνει φέτος μεταμορφωμένος και αποφασισμένος αυτή τη φορά να αρπάξει την ευκαιρία να καθιερωθεί στον ΠΑΟΚ, διαγράφοντας το κακό παρελθόν του στην Τούμπα.

Αυτός, βέβαια, που πίστεψε σε αυτόν δεν είναι άλλος από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος εισηγήθηκε μετά την επιστροφή του παίκτη από το Μουντιάλ την παραμονή του στην ομάδα, αν και οι φήμες περί πώλησής του έδιναν και έπαιρναν όλο το καλοκαίρι.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δείχνει να πιστεύει πολύ στον Αιγύπτιο άσο κι αυτός φαίνεται αποφασισμένος να τον δικαιώσει. Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός πως αμέσως μετά το γκολ του έφυγε σφαίρα και πήγε να αγκαλιάσει τον προπονητή του.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.