Ads Top

Γέμισε η Αθήνα με πανό κατά του Αλαφούζου (pic)


Από την Κηφισίας μέχρι τη Χαμοστέρνας, η Αθήνα έχει γεμίσει με πανό οπαδών του Παναθηναϊκού κατά του Γιάννη Αλαφούζου.
Η οργή είναι πια ασυγκράτητη. Ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΠΑΕ με τις ενέργειές του, αυτές με τις οποίες προμελετημένα οδηγεί το «τριφύλλι» στο χείλος του γκρεμού, βρίσκεται στο στόχαστρο των οπαδών, οι οποίοι έχουν αγανακτίσει και το δείχνουν με κάθε τρόπο.

Τα συνθήματα και τα πανό των οπαδών του Παναθηναϊκού στο ΓΣΠ στη διάρκεια του φιλικού με την Ομόνοια δεν ήταν, προφανώς, μεμονωμένες περιπτώσεις.

Και στον Ισθμό της Κορίνθου και στο λιμάνι των Χανίων κρέμασαν πανό εναντίον του και πια σε πολλά σημεία της Αθήνας υπάρχουν πανό με ανάλογο περιεχόμενο.

Το περιεχόμενο των συγκεκριμένων πανό είναι... απαγορευτικό για να αναρτήσουμε τις φωτογραφίες σε αυτή τη δημοσίευση καθώς οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι τόσο εξοργισμένοι που χρησιμοποιούν ύβρεις για να στραφούν εναντίον του Γιάννη Αλαφούζου.

Η ουσία, ωστόσο, δεν αλλάζει. Η δυσαρέσκεια γιγαντώνεται, γίνεται ορμητική οργή και είναι έτοιμη να παρασύρει στο πέρασμά της τον άνθρωπο που πιστεύει ό,τι μπορεί να παίζει με την ιστορία της ομάδας, αυτόν που ρίχνει έχοντας πλήρη συνείδηση του τι κάνει και για ποιο λόγο το κάνει, το «πράσινο» καράβι στα βράχια.

Το αίτημα των οπαδών είναι πάγιο: η αλλαγή της ιδιοκτησιακής κατάστασης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ώστε να περάσει ο σύλλογος σε χέρια αξιόπιστα.

Αυτή είναι η πιο... ήπια φωτογραφία που μπορεί να δημοσιευθεί, αλλά και πάλι είναι απαραίτητο να λογοκριθεί μέρος του περιεχομένου της...



sdna
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.