Ads Top

Τρεις έμπειροι μέσα, δυο στον πάγκο


Ένα από τα όπλα που έχει ο Ολυμπιακός απέναντι στην Μπέρνλι είναι η ευρωπαϊκή του εμπειρία. Μπορεί η αγγλική ομάδα να έχει μεγαλύτερο μπάτζερ και να παίζει σ’ ένα πρωτάθλημα-υπόδειγμα σε όλα τα επίπεδα, αλλά στην Ευρώπη είχε να αγωνιστεί από το μακρινό 1961. 
Αντιθέτως ο Ολυμπιακός είναι συνεπής κάθε χρόνο στο ευρωπαϊκό του ραντεβού και έχει φάει τους ομίλους του Champions League, αλλά και του Europa, με το κουτάλι.

Ακόμα και η φετινή ανανεωμένη ομάδα του Ολυμπιακού έχει παίκτες με πολύ μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία. Στην ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Πέδρο Μαρτίνς απόψε θα βρεθούν ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος που θα κάνει την 46η του ευρωπαϊκή συμμετοχή (11 γκολ και μια ασίστ στις προηγούμενες), ο Κώστας Φορτούνης που θα κάνει την 34η συμμετοχή του σε ευρωπαϊκό παιχνίδι (5 γκολ, 8 ασίστ), αλλά και ο Ομάρ Ελαμπτελαουί, ο οποίος θα γράψει την 27η ευρωπαϊκή του συμμετοχή (μια ασίστ).

Οι πιο… ευρωπαίοι παίκτες του Ολυμπιακού, πάντως, θα είναι στον πάγκο. Ο λόγος για τον Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος έχει στην καριέρα του 51 ευρωπαϊκά ματς (5 γκολ, 6 ασίστ) και τον Νάτχο που έχει 99 ευρωπαϊκές συμμετοχές (με 16 γκολ και 19 ασίστ παρακαλώ!) και εφόσον παίξει ακόμα και ως αλλαγή εναντίον της Μπέρνλι θα γίνει 100άρης!

gavros.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.