Ads Top

Ποια Μπενφίκα; Γι’ αυτό θα… πέσουν τα τσιμέντα απόψε - «Ψήνεται» μεταγραφάρα, διαβάστε ονόματα


Σκάει «μπαμ» σήμερα στην Τούμπα; Στο ματς του… αιώνα;
Άπαντες στη Θεσσαλονίκη ζουν και αναπνέουν απόψε για το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Μπενφίκα. Ένα ματς ιστορικό από την άποψη ότι ο Δικέφαλος έχει μια τεράστια ευκαιρία να περάσει για πρώτη φορά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πάντως, ο αποψινός αγώνας παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον και για έναν ακόμα λόγο. Αρκετοί παίκτες, κυρίως των γηπεδούχων, αναμένεται με την εμφάνισή τους να ανεβάσουν τις μετοχές τους και γιατί όχι να ανοίξουν το δρόμο μια μεγάλης μετακίνησης στην Ευρώπη.

Μάλιστα, οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι στην Τούμπα θα βρεθούν απόψε ένα κάρο σκάουτερς, ακόμα κι από κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει παίκτες που κάνουν «γκελ» εκτός συνόρων και σήμερα για πολλούς είναι η τέλεια ευκαιρία να «πάρουν» μεταγραφή. 

Δύο ονόματα που δεδομένα θα έχουν πολλά μάτια στραμμένα πάνω τους είναι αυτά των Αλέξανδρου Πασχαλάκη και Δημήτρη Λημνιού. Οι δύο παίκτες βρίσκονται στο «στόχαστρο» πολλών ομάδων και απόψε θα έχουν τη δυνατότητα να αποδείξουν ότι μπορούν να πετύχουν μεγάλα πράγματα και εκτός συνόρων.

Προς το παρόν, βέβαια, το ενδιαφέρον που υπάρχει δεν είναι επίσημο, αλλά βρίσκεται στη φάση του «τσεκαρίσματος», ωστόσο είναι στο χέρι των δύο ποδοσφαιριστών με τις εμφανίσεις τους τη φετινή σεζόν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αρχής γενομένης από σήμερα, αν και εφόσον, φυσικά, προκριθεί ο ΠΑΟΚ, να φέρουν σπουδαίες πρότασεις στην Τούμπα.

Πάντως, στον ΠΑΟΚ έχουν πάρει τα μέτρα τους. Όπως σας ενημερώσαμε και σε πρόσφατο ρεπορτάζ, η «ασπρόμαυρη» διοίκηση έχει αποφασίσει ήδη να ανανεώσει τα συμβόλαια των δύο παικτών και να τους βάλει πολύ υψηλές ρήτρες για κάθε ενδιαφερόμενο...

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.