Ads Top

Σαββίδης: «Δική μας η πρόκριση»


 Ο Ιβάν Σαββίδης, μιλώντας σε στενούς του συνεργάτες, βγάζει μια αισιοδοξία πως ο ΠΑΟΚ στις αναμετρήσεις με τη Μπενφίκα, θα είναι η ομάδα που θα περάσει στους ομίλους του Champions League.
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, είναι πεπεισμένος πως η ομάδα θα καταφέρει να περάσει και το σκόπελο που ορθώνεται μπροστά του και λέγεται Μπενφίκα. Η αισιοδοξία του αυτή πηγάζει από την εικόνα που βγάζουν οι Ασπρόμαυροι προς τα έξω. Στις διπλές αναμετρήσεις με Βασιλεία και Σπαρτάκ Μόσχας ήταν η ομάδα που απείλησε περισσότερες φορές τα αντίπαλα καρέ. Ήταν η ομάδα που δεν φοβήθηκε να κοιτάξει τον αντίπαλο στα μάτια όπως έκανε με τους Ρώσους στην αναμέτρηση της Τούμπας όταν το σκορ μέχρι το 18ο λεπτό ήταν 0-2.

Ο Σαββίδης πιστεύει πως ο Δικέφαλος δεν έχει πιάσει ταβάνι, μπορεί να κάνει περισσότερα πράγματα φτάνοντας ακόμα και στους ομίλους του Champions League όσο δύσκολος αντίπαλος είναι η Μπενφίκα. Μάλιστα όπως λέει στους στενούς του συνεργάτες «Η ομάδα παίζει εκπληκτικό ποδόσφαιρο και μέχρι στιγμής μας έδειξε πως δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο. Πιστεύω πως θα περάσουμε και τη Μπενφίκα και θα βρεθούμε εμείς στους ομίλους».

Ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου αναμένεται να βρεθεί στην Πορτογαλία από αύριο και να είναι στο πλευρό της ομάδας κάτι που έκανε και στις αναμετρήσεις με Βασιλεία και Σπαρτάκ. Δεν αποκλείεται, ο ομογενής επιχειρηματίας, να βάλει και πάλι βαθιά το χέρι στη τσέπη και να δώσει ένα «βαρβάτο» πριμ πρόκρισης στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Ας μη ξεχνάμε πως τα χρήματα που διακυβεύονται σε περίπτωση συμμετοχής στους ομίλους είναι πολλά.

to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.