Ads Top

Άλλο επίπεδο ο ΠΑΟΚ – Ο Βραζιλιάνος άσος που «ακούστηκε»



Συζητιέται έντονα το ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ να κάνει κίνηση για την απόκτηση ενός εξτρέμ από το «πάνω ράφι», κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί ειδικά εάν ο Δικέφαλος αποκλείσει τη Σπαρτάκ Μόσχας και βρεθεί στα πλέι οφ του Champions League.
Για τον ΠΑΟΚ είχε γραφτεί ένα «τρελό» όνομα, αυτό του Βραζιλιάνου Μπερνάρντ, ο οποίος προέρχεται από καταπληκτικές σεζόν στη Σαχτάρ Ντόνετσκ και έχει υπάρξει διεθνής με την εθνική Βραζιλίας (μάλιστα έπαιξε και στο Μουντιάλ 2014).

Δημοσιεύματα της προηγούμενης εβδομάδας ήθελαν τον Δικέφαλο να ασχολείται με τον Βραζιλιάνο μπαλαδόρο, που έμεινε ελεύθερος από τη Σαχτάρ τον Ιούνιο. Ωστόσο όπως σας είχαμε επισημάνει εξ΄αρχής, επρόκειτο για ένα τρελό σενάριο που θεωρούταν απίθανο να γίνει πραγματικότητα.

Άλλωστε, την περίοδο που το όνομα του Μπερνάρντ συνδέθηκε με τον ΠΑΟΚ, ο παίκτης συζητούσε με Τσέλσι και Μίλαν, κάτι που φανερώνει την αξία του και το πόσο… αδιανόητη υπέρβαση θα ήταν η απόκτησή του για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα.

Μπορεί ο Βραζιλιάνος εξτρέμ να μην κατέληξε στην Τσέλσι ή στη Μίλαν, όμως τον «καπάρωσε» ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, με την Έβερτον να ανακοινώνει επίσημα την απόκτησή του την τελευταία ημέρα των μεταγραφών στην Αγγλία.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.