Ads Top

Έτοιμη η βόμβα μεγατόνων, σκάει με «ναι» Σαββίδη-Λουτσέσκου



Φούντωσαν από χθες οι φήμες στη Θεσσαλονίκη ότι η περίπτωση του Πόντους Βέρνμπλουμ επέστρεψε δυναμικά στο προσκήνιο. Όπως σας ενημέρωσε το sportdog.gr, με σχετικό ρεπορτάζ, ο Σουηδός άσος παρουσιάζεται να σκέφτεται ξανά την προοπτική του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να λέγεται έντονα πως στην Τούμπα εξετάζουν και πάλι το ενδεχόμενο της συγκεκριμένης μεταγραφής.
Οι νεότερες πληροφορίες του sportdog.gr επιβεβαιώνουν τις συγκεκριμένες φήμες, ισχύει, δηλαδή, ότι δεν υπάρχει οριστικό «ναυάγιο» με τον διεθνή μέσο και πως γίνονται ξανά επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ωστόσο, τα δεδομένα φαίνεται ότι έχουν αλλάξει πλέον και πως αυτή τη φορά ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που θα πάρει την οριστική απόφαση.

Κι αυτό γιατί τόσο η διοίκηση και προσωπικά ο Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος έτρεξε από την αρχή τη συγκεκριμένη υπόθεση, όσο και Ραζβάν Λουτσέσκου, έχουν απογοητευτεί από την όλη συμπεριφορά του παίκτη και κυρίως από το γεγονός ότι παρόλο που ήρθε στη Θεσσαλονίκη αποχώρησε χωρίς να συμφωνήσει, εκθέτοντας με αυτόν το σύλλογο.

Ο Σουηδός δεδομένα αποτελεί «καψούρα» του υιού του αφεντικού του ΠΑΟΚ, γι’ αυτό, άλλωστε, έγιναν τόσες προσπάθειες για να αποκτηθεί, αλλά η στάση του παίκτη τον έχει απογοητεύσει πλήρως, ενώ και ο προπονητής έχει την ίδια άποψη. Ο Ρουμάνος κόουτς, μάλιστα, έφτασε στο σημείο να «κάψει» τον διεθνή άσο, φοβούμενος ότι με τον χαρακτήρα που έδειξε θα μπορούσε να βάλει «φωτιά» στα αποδυτήρια της ομάδας.

Αυτό, λοιπόν, που έχει σημασία στην παρούσα φάση είναι τόσο Γιώργος Σαββίδης, όσο και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, να αλλάξουν γνώμη για τον Πόντους Βέρνμπλουμ κι αν αυτό συμβεί, φαίνεται πως πια υπάρχει το πρόσφορο έδαφος από την πλευρά του παίκτη για να ολοκληρωθεί η μεγάλη μεταγραφή.

Το «έστησαν» οι Ρώσοι;

Στο μεταξύ, πολλές απορίες προκαλούν οι καταγγελίες των Ρώσων για όσα υποστηρίζουν ότι έγιναν στην Τούμπα στο ματς με τη Σπαρτάκ. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, υπήρξε ένταση και ανταλλαγή «γαλλικών», ωστόσο είναι άγνωστο αν δόθηκε πραγματικά κάποια αφορμή ή υπήρχε διάθεση εκ των προτέρων να δημιουργηθεί επεισόδιο.

Μάλιστα, στον ΠΑΟΚ ήταν ενήμεροι για τις προθέσεις των φιλοξενούμενων και είχαν πάρει τα μέτρα τους, ενώ είχαν την πληροφορία ότι θα μπορούσαν οι Ρώσοι να προκαλέσουν με τη συμπεριφορά τους. Πάντως, παρά το μεγάλο ντόρο που έχει γίνει στη Ρωσία και τις «φωνές» των ανθρώπων της Σπαρτάκ, η διοίκηση του Δικεφάλου αντιμετώπισε τα πάντα ψύχραιμα και δεν υπάρχει καμία ανησυχία για... μπλεξίματα στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.