Ads Top

Φενερμπαχτσέ: Η τουρκική ομάδα που μπορεί να αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ


Κάποια στοιχεία για την Φενέρμπαχτσε, όπως δημοσιεύτηκαν στο sdna:
Το γήπεδο:

Η τουρκική ομάδα έχει έδρα το στάδιο Σουκρού Σαράτσογλου (σ.σ. η ονομασία του προήρθε από τον πρόεδρο της ομάδας την περίοδο 1934 – 1950). Πρόκειται για ένα από τα πλέον σύγχρονα γήπεδα στην Ευρώπη, έχει χωρητικότητα 50.509 θέσεις, ενώ η έδρα της πήρε πέντε αστέρια από την UEFA. Παράλληλα η UEFA διοργάνωσε στο γήπεδο της τον τελικό του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ το 2009.

Πως πήρε το... εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ

Φέτος πήρε το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ, τερματίζοντας πέρυσι στη δεύτερη θέση του τουρκικού πρωταθλήματος. Όσον αφορά την ευρωπαϊκής της πορεία πέρυσι, αποκλείστηκε στα play off των προκριματικών του Europa League.

Ο προπονητής

Στον πάγκο της τουρκικής ομάδας βρίσκεται ο 47χρονος Ολλανδός, Φιλίπ Κοκού. Τα ηνία της Φενέρμπαχτσε τα ανέλαβε φέτος το καλοκαίρι.

Το μεγάλο της αστέρι

Ξεκάθαρα αυτός είναι ο Βραζιλιάνος Ζουλιάνο. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός μετράει 15 γκολ και έξι αστίστ, σε 34 συμμετοχές με τον σύλλογο της Κωνσταντινούπολης.

Αναλυτικά το ρόστερ της:

Τερματοφύλακες: Βολκάν Ντεμιρέλ, Κάρλος Καμενί, Ερτέν Ερσού.

Αμυντικοί: Χασάν Καλντιρίμ, Μαουρίτσιο Ίσλα, Σενέρ Οζμπαϊρακλί, Ρόμαν Νοϊστάντερ, Μάρτιν Σκρτέλ, Γιγκιθάν Γκουβελί,

Μέσοι: Μεχμέτ Τοπάλ, Αλπέρ Ποτούκ, Οζάν Τουφάν, Ζουλιάνο, Μεχμέτ Εκίτσι, Ναμπίλ Ντιράρ, Μπαρίς Αλιτσί, Μαθιού Βαλμπουενά, Ογκούζ Γκουτστεκίν, Σερχάτ Κοτ, Σόουζα, Ελίφ Ελμάς.

Eπιθετικοί: Ρομπέρτο Σολδάδο, Αντέ Αγιού.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.