Ads Top

«Δεν ήταν μόνο ο Πασχαλάκης - Άφαντος ο Βιεϊρίνια, το χειρότερο του ματς με τον ΠΑΟΚ ο...!»


Ούτε αυτήν τη φορά κατάφερε ο Δικέφαλος να μπει στους ομίλους του Champions League.
Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπενφίκα και την πάτησε για άλλη μια φορά στην προσπάθεια του να μπει στους ομίλους του Champions League μέσα στην Τούμπα. Παρότι είχε πάρει ισοπαλία 1-1 στην Πορτογαλία, στη Θεσσαλονίκη έχασε 4-1 (γνωρίζοντας την πιο βαριά εντός έδρας ήττα της ιστορίας του στην Ευρώπη) και έτσι θα συνεχίσει στους ομίλους του Europa League.

Η άμυνα του ΠΑΟΚ ήταν σε τραγική μέρα, ότι δεν έβαλε η Μπενφίκα στην Πορτογαλία το έβαλε στην Τούμπα και έτσι ήταν αυτή που πήρε την πρόκριση…

Ο Δικέφαλος μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 1-0 στο 13’ αλλά μέσα σε ένα εξάλεπτο (20’-26’) η Μπενφίκα γύρισε το ματς. Ισοφάρισε με κεφαλιά του Ζαρντέλ στο 20’ και εκμεταλλεύτηκε ένα τραγικό λάθος του Πασχαλάκη που έκανε ένα χαζό πέναλτι και πήρε κεφάλι στο σκορ. Μέχρι το ημίχρονο οι Πορτογάλοι έκαναν και το 3-1 βάζοντας ταφόπλακα στα όνειρα του ΠΑΟΚ για πρόκριση στους ομίλους του Champions League, ενώ τελικά το ματς έληξε με 4-1 υπέρ τους.

Πασχαλάκης: Ήταν ίσως η χειρότερη εμφάνισή του στον ΠΑΟΚ. Ενώ σε προηγούμενα ματς ήταν σταθερός και έκανε φοβερές επεμβάσεις, στη ρεβάνς με την Μπενφίκα έκανε τραγικό λάθος στο 24’ και παραχώρησε ένα φθηνό πέναλτι με το οποίο οι Πορτογάλοι προηγήθηκαν με 2-1. Μετά ήταν εμφανώς επηρεασμένος και δεν είχε σιγουριά.

Λέο Μάτος: Αυτή τη φορά είχε θέματα ανασταλτικά στο μαρκάρισμα του Τσέρβι. Όταν η ομάδα δέχεται τόσα γκολ φταίνε και όλοι οι αμυντικοί. Στο 76’ αποβλήθηκε για πρώτη φορά από τότε που ήρθε στον ΠΑΟΚ με 2η κίτρινη.

Βιεϊρίνια: Μετά τον τραυματισμό του δεν έχει βρει ακόμη τον καλό του εαυτό. Πάλεψε, αλλά και πάλι κάτι του έλειπε στις τελικές προσπάθειες. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε την απόδοσή του αλλά δεν αρκούσε.

Βαρέλα: Έκανε το χειρότερό του ματς με τον ΠΑΟΚ. Έχασε τον Ζαρντέλ στο γκολ με το οποίο ισοφάρισε η Μπενφίκα σε 1-1 και έκανε το πέναλτι στον ίδιο στο 48’ με το οποίο οι Πορτογάλοι έκαναν το 4-1.

Κρέσπο: Αυτός δεν έκανε κάποιο λάθος, αλλά τι να το κάνεις; Όλη η αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ ήταν κακή και όταν δέχεσαι τόσα γκολ δεν μπορείς να κτυπήσεις πρόκριση σε αυτό το επίπεδο. Συγκριτικά ήταν ο καλύτερος της άμυνας.

Κάνιας: Όπως πάντα έτρεξε περισσότερο από όλους όσο έπαιξε. Έκανε κάποια λαθάκια, αλλά όχι καθοριστικά. Έγινε αλλαγή όταν το σκορ ήταν 4-1 υπέρ των Πορτογάλων.

Μαουρίσιο: Ήταν καλύτερος σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στην Πορτογαλία αλλά δεν έφτανε. Έβγαλε την ασίστ στο γκολ του Πρίγιοβιτς, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει περισσότερα πράγματα δημιουργικά.

Πέλκας: Προσπάθησε να δημιουργήσει ρήγματα από τον άξονα, είχε αρκετές καλές στιγμές αλλά του έλειψαν τα καλύτερα τελειώματα που μας έχει δείξει ότι διαθέτει. Μετά την αποβολή του Μάτος στο τέλος έπαιξε και δεξί μπακ…

Λημνιός: Μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και ήταν πολύ ορεξάτος, αλλά του έλειψαν και πάλι καλύτερα τελειώματα. Σίγουρα έχει πολύ μέλλον, είναι πολύ καλύτερος σε σχέση με πέρυσι αλλά σίγουρα μπορεί να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο. Έγινε αλλαγή στο ημίχρονο.

Ελ Καντουρί: Είχε καλή παρουσία παίζοντας στην αριστερή πλευρά της επίθεσης στο πρώτο ημίχρονο και δεξιά στο δεύτερο. Δημιούργησε ρήγματα, κράτησε μπάλα και μοίρασε παιχνίδι, αλλά δεν έφταναν για την ομάδα.

Πρίγιοβιτς: Ήταν εκεί που έπρεπε και έβαλε το γκολ με το οποίο προηγήθηκε ο ΠΑΟΚ. Έδωσε πολλές μάχες, είχε και δοκάρι στο δεύτερο ημίχρονο και είχε καλή παρουσία αλλά δεν αρκούσε για τον Δικέφαλο για να φτάσει στην πρόκριση.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Ουάρντα: Μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο στη θέση του Λημνιού και έπαιξε αριστερά, οπότε ο Ελ Καντουρί πήγε δεξιά. Πάλεψε αλλά δεν ήταν τόσο καλός όσο στα προηγούμενα ματς.

Σάκχοφ: Μπήκε στο 63’ στη θέση του Κάνιας ενώ το σκορ ήταν ήδη 4-1 υπέρ της Μπενφίκα. Δεν μπόρεσε να φανεί ιδιαίτερα.

Ακπόμ: Μπήκε στο 76’ στη θέση του Ελ Καντουρί και για να παίξει ως δεύτερος φορ, αλλά μετά την αποβολή του Μάτος έπαιξε δεξί χαφ-εξτρέμ. Ήταν δύσκολο να φανεί με τέτοιες συνθήκες, παρότι δείχνει καλά στοιχεία.

*to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.