Ads Top

Τρελαμένος μαζί του ο Σαββίδης - Κίνηση για το μέλλον του ΠΑΟΚ με απίστευτα εκατομμύρια!


Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει τη σεζόν με ιδανικό τρόπο, αφού μετρά τρεις νίκες σε ισάριθμα ευρωπαϊκά παιχνίδια με αποκορύφωμα την ασύλληπτη ανατροπή και το 3-2 επί της Σπαρτάκ Μόσχας, που του έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στα πλέι οφ του Champions League.
Τα μεγάλα ατού του Δικεφάλου βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, εξ’ ου και η πολύ καλή απόδοση της ομάδας, ειδικά για τα δεδομένα της εποχής. Εάν όμως ένας έχει ξεχωρίσει, σίγουρα πρόκειται για τον Δημήτρη Λημνιό, που αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της σεζόν μέχρι στιγμής!

Ο νεαρός άσος έχει αγωνιστεί βασικός σε όλα τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής με εξαιρετική παρουσία, που έχει στρέψει πάνω του πολλά βλέμματα, Ο Έλληνας εξτρέμ πέτυχε μάλιστα και το πρώτο ευρωπαϊκό του γκολ κόντρα στη Σπαρτάκ, κάτι που ανέβασε ακόμα περισσότερο τις μετοχές του.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, στον Δικέφαλο… προσέχουν για να έχουν και προτίθενται να καλέσουν άμεσα τον Λημνιό για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του!

    Όπως έχει μάθει το sportdog.gr, ο κύριος στόχος των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για τον ταλαντούχο άσο είναι η αύξηση της ρήτρας αγοράς του, η οποία ανέρχεται στα 5.000.000 ευρώ. Μπορεί να έχει ξεκαθαριστεί ότι ο Λημνιός δεν το… κουνάει από τη Θεσσαλονίκη, ωστόσο υπάρχει η ανησυχία ότι κάποια ευρωπαϊκή ομάδα μπορεί να «κλέψει» τον 20χρονο παίκτη, όσο αυτός συνεχίζει να παρουσιάζει δείγματα του πλούσιου ταλέντου του.

Άλλωστε, στη σημερινή αγορά τα 5 εκατομμύρια θεωρούνται μικρός -έως και αμελητέο- ποσό, ενώ ο Λημνιός αποτελεί μεγάλη αδυναμία του Ιβάν Σαββίδη, που θέλει να τον κρατήσει και να τον δει να μεγαλουργεί με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Φήμες για μεταγραφή – Θα είναι ο Βένμπλουμ;

Κατά τα άλλα, τις τελευταίες ώρες στη Θεσσαλονίκη έχουν αρχίσει να «ψιθυρίζονται» φήμες, που θέλουν τον ΠΑΟΚ να τελειώσει άμεσα μεταγραφική υπόθεση. Το όνομα του παίκτη, που φέρεται να κλείνει άμεσα, δεν έχει διαρρεύσει, ωστόσο πολλοί εκτιμούν πως πρόκειται για τον Πόντους Βέρνμπλουμ, ο οποίος ακόμα δεν έχει δώσει την οριστική του απάντηση στον Δικέφαλο. Διαβάστε εδώ όλες τις εξελίξεις με τον Σουηδό μέσο.

sportdog

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.