Ads Top

Έφτυσαν «αίμα» οι παίκτες του Ολυμπιακού!


Τους βγήκε το «λάδι» στο Ρέντη, τι τους έκανε ο Πορτογάλος.
Μεγάλη ένταση στο πρόγραμμα της χθεσινής προπόνησης με τους παίκτες να φτάνουν σε επίπεδα αγώνα. Πολύ δουλειά και σήμερα, με τον Μαρτίς ν’ αλλάζει το πρόγραμμα για να έχει γυρίσει από την Αγγλία.

Η χθεσινή μέρα ήταν δύσκολη για τους παίκτες του Ολυμπιακού, σε ότι αφορά το πρόγραμμα της προπόνησης, καθώς οι ερυθρόλευκοι πάτησαν τέρμα το… γκάζι. Ήταν μια κοπιαστική μέρα για τους ποδοσφαιριστές στο Ρέντη καθώς η προπόνηση είχε πολύ μεγάλη ένταση και είναι χαρακτηριστικό πως όλοι είχαν να λένε για την κούραση τους μετά το τέλος του προγράμματος.

Αυτό όμως που πρέπει να σημειωθεί και ικανοποίησε σε πολύ μεγάλο βαθμό τους συνεργάτες του Πέδρο Μαρτίνς είναι η διάθεση που έδειξαν όλοι οι παίκτες. Είναι επίσης πολύ σημαντικό το καλό κλίμα που υπάρχει στο Ρέντη και η πολύ καλή ατμόσφαιρα που επικρατεί στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού το φετινό καλοκαίρι παίζει σημαντικό ρόλο στην καλή λειτουργία της ομάδας.

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν λοιπόν χθες πολύ δυνατή προπόνηση και αυτό έχει φυσικά να κάνει και με την ρεβάνς κόντρα στην Μπέρνλι το βράδυ της Πέμπτης στο Καραϊσκάκη. ΟΙ παίκτες του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα και πολλοί εξ αυτών μιλούσαν για προσπάθεια που θύμιζε επίσημο παιχνίδι και όχι προπόνηση.

Το απόγευμα στο Ρέντη

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς δεν ήταν χθες στο Ρέντη καθώς βρίσκονταν στην Αγγλία για να παρακολουθήσει τον αγώνα της Μπέρνλι με την Γουότφορντ. Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως ο Πορτογάλος τεχνικός άλλαξε το πρόγραμμα της προπόνησης για σήμερα, καθώς δεν θα προλάβαινε να επιστρέψει από την Αγγλία και να είναι το πρωί στο Ρέντη. Έτσι οι ερυθρόλευκοι θα προπονηθούν σήμερα το απόγευμα και ο Μαρτίνς θα είναι στο προπονητικό κέντρο της ομάδας του λιμανιού.

to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.