Ads Top

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ στον Ολυμπιακό ο Γιάγια Τουρέ!


Όπως αποκάλυψε, ο Κώστας Νικολακόπουλος, πριν λίγα λεπτά στον αέρα του ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6, ο Γιάγια Τουρέ συμφώνησε με τον Ολυμπιακό και επιστρέφει στο Λιμάνι!
Έτοιμος να φορέσει ξανά τη φανέλα του Ολυμπιακού είναι ο Γιάγια Τουρέ, καθώς σύμφωνα με τους Άγγλους έδωσε τα χέρια με τους «ερυθρόλευκους» για την επιστροφή του μετά τη σεζόν 2005/06.


Πυροδοτήθηκε το... μπαμ του καλοκαιριού από τον Ολυμπιακό; Στην Αγγλία και πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με την Mirror ο Θρύλος έκανε μία τεράστια υπέρβαση, καθώς όπως αναφέρεται βρίσκεται πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία με τον Γιάγια Τουρέ.

Όπως χαρακτηριστικά υπογραμμίζεται ο Ιβοριανός μέσος βρίσκεται μία... ανάσα από το να επιστρέψει στους Πειραιώτες, οι οποίοι έχουν έρθει σε συμφωνία με την πλευρά του 35χρονου.

Αν ισχυεί το εν λόγω δημοσίευμα καταλαβαίνει εύκολα κανείς για το μέγεθος της μεταγραφής που έχει κάνει ο Ολυμπιακός, αν και ακόμη δεν είναι τίποτα σίγουρο, αφού το παραπάνω επισημαίνεται από τους Άγγλους και δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Πάντως, λίγο νωρίτερα ο Ντμίτρι Σέλουκ είχε φουντώσει τις φήμες, τονίζοντας ότι ο έμπειρος μέσος πέρασε από ιατρικά στο Λονδίνο σε ομάδα που ίσως να μην είναι από την Αγγλία.

*gavros.gr Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.