Ads Top

Ο Φορτούνης προέβλεψε το γκολ του Λάζαρου! - Η συνομιλία τους!


Τρομερό σκηνικό με τους δύο παίκτες του Ολυμπιακού, λίγο πριν ο Λάζαρος εκτελέσει το φάουλ και πετύχει το γκολ! - Δείτε τι είπαν!

O Ολυμπιακός ζορίστηκε, όμως επικράτησε 1-0 του Λεβαδειακού στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος χάρη σε ένα γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Οι Ερυθρόλευκοι σκόραραν για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι με απευθείας φάουλ, καθώς το ίδιο είχε συμβεί και απέναντι στη Μπέρνλι, κόντρα στην οποία σκόραρε με τον ίδιο τρόπο ο Κώστας Φορτούνης.

Πριν την εκτέλεση φάουλ του «Φόρτου» κόντρα στους Άγγλους είχε προηγηθεί ένα αξιοσημείωτο σκηνικό, με τον Χριστοδουλόπουλο να παίρνει την μπάλα για να εκτελέσει και τον Φορτούνη να του εξηγεί ότι πρέπει να σουτάρει εκείνος, να αναλαμβάνει ο ίδιος την εκτέλεση και να δικαιώνεται.

Απόψε το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό, μόνο που αυτή τη φορά ο «Φόρτου» αντέδρασε διαφορετικά. Σε αντίθεση με το ματς κόντρα στη Μπέρνλι, φάνηκε να μιλά στον Λάζαρο πριν την εκτέλεσε φάουλ στο 62’ λέγοντάς του χαρακτηριστικά «Κάν’ το εσύ».

Φαίνεται πως είχε… διαίσθηση ο Φορτούνης, καθώς ο Λάζαρος εκτέλεσε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, δικαιώνοντας ξανά τον διεθνή άσο, ο οποίος «προέβλεψε» την κατάληξη της φάσης!

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.