Ads Top

Απίστευτο ΣΟΚ στην ΑΕΚ



Μεγάλη ανησυχία επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ σχετικά με τον τραυματισμό του Πέτρου Μάνταλου.
Όπως όλα δείχνουν ο τραυματισμός του Έλληνα άσου στον δεξιό προσαγωγό είναι ύπουλος και δύσκολα θα προλάβει το κρίσιμο ματς με τη Σέλτικ, αν και ο παίκτης έχει αποδείξει ότι είναι σκληρό καρύδι και δεν αποκλείεται να γίνει το… θαύμα και να ενταχθεί έστω και την τελευταία στιγμή στα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Εντός της ημέρας αναμένεται να γίνουν περισσότερα γνωστά σχετικά με τον τραυματισμό του αρχηγού της Ένωσης, ο οποίος στέκεται ξανά άτυχος, όπως και πέρυσι που έχασε σχεδόν όλη τη σεζόν. Φυσικά, το πρόβλημα που αντιμετωπίζει τώρα ο Πέτρος Μάνταλος δεν είναι τόσο σοβαρό και γι’ αυτό στην ΑΕΚ έχουν κρυφές ελπίδες ότι ο παίκτης μπορεί να σφίξει τα δόντια και τελικά να προλάβει το μεγάλο παιχνίδι, αν και οι πιθανότητες αυτή τη στιγμή δεν είναι με το μέρος του.

Πάντως, ο προπονητής της Ένωσης βρίσκεται τις τελευταίες ώρες σε αναμμένα κάρβουνα. Δεν μπορεί να πιστέψει τι συνέβη με τον αρχηγό της ομάδας, καθώς ήταν στην κυριολεξία ο μοναδικός παίκτης που δεν ήθελε να χάσει για τον αγώνα με τη Σέλτικ. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης κάνει την… προσευχή του να προλάβει ο Έλληνας άσος την κρίσιμη αναμέτρηση, καθώς γνωρίζει πως η απουσία του θα είναι τεράστια και ότι το κενό πολύ δύσκολα μπορεί να αναπληρωθεί.

sportdog


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.