Ads Top

Λουτσέσκου: «Δεν παίξαμε με εύκολες ομάδες»


Ο Ράζβαν Λουτσέσκου με νέες του δηλώσεις στη Ρουμανία, έριξε βολές για τα όσα έγινα στο περσινό πρωτάθλημα που στέρησαν από τον ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα και την ευκαιρία να παίξει με εύκολες ομάδες.
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, με δηλώσεις του στον ρουμανικό τηλεοπτικό σταθμό Telecom Sports, μίλησε για τον αποκλεισμό από τη Μπενφίκα, ενώ μίλησε και για την περσινή σεζόν. 

«Δεν είναι μόνο ο αποκλεισμός. Έχει να κάνει με την ιστορία των δύο ομάδων. Η Μπενφίκα έχει συνηθίσει να παίζει σε αυτό το επίπεδο. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ βρέθηκε για πρώτη φορά σε αυτή την κατάσταση, να διεκδικεί μια πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Το δεύτερο γκολ προήλθε από λάθος των παικτών μου, αλλά υπήρχαν στιγμές που έδωσαν και την ζωή τους στον ματς. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Τα λάθη κάνουν την διαφορά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τους παίκτες μου.

Δεν είχαμε την ευκαιρία να έχουμε πιο εύκολους αντιπάλους, μετά τα όσα έγιναν στο περσινό πρωτάθλημα… Έχω συνηθίσει την ατμόσφαιρα των οπαδών του ΠΑΟΚ, που είναι πάντα δίπλα μας και μας υποστηρίζουν».

to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.