Ads Top

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στηρίζει και την κατασκήνωση της Ιεράς Μητρόπολης Νίκαιας


Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού είναι στο πλευρό της Ι.Μ Νίκαιας υποστηρίζοντας την τροφοδοσία της κατασκήνωσης στην περιοχή Στεφάνη στην Βοιωτία.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποδεικνύει με πράξεις πως είναι στο πλευρό των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκες και βιώνουν μεγάλες δυσκολίες στην καθημερινότητα τους. Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού στηρίζει και το έργο της Εκκλησίας και θα πρέπει εδώ να σημειωθεί η σημαντική προσφορά του μεγαλομετόχου της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, στην Ιερά Μητρόπολη Νίκαιας. Πιο συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός παραμένει κοντά στους πολίτες του Πειραιά και με εντολή του ισχυρού άνδρα των ερυθρόλευκων έγιναν οι απαραίτητες κινήσεις για την ενίσχυση της κατασκήνωσης της Ιεράς Μητρόπολης Νίκαιας.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δηλώνει παρών και σε αυτή την πολύ σημαντική προσπάθεια, για να απολαύσουν νέα παιδιά (από ευαίσθητες οικονομικά και κοινωνικά ομάδες), μέρες χαράς και ξεγνοιασιάς στην κατασκήνωση της περιοχής Στεφάνη στην Βοιωτία. Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού στηρίζει την τροφοδοσία της κατασκήνωσης για όλη την διάρκεια του καλοκαιριού. Με την συμβολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός παρέχονται τέσσερις μερίδες φαγητού σε παιδιά και έφηβους, που ξεπερνούν τα 1.000 άτομα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Η κατασκήνωση που βρίσκεται μέσα στη φύση λειτουργεί ανελλιπώς 32 χρόνια τώρα, παρότι μια πυρκαγιά το 2007 έκαψε τα πάντα στο πέρασμά της.

Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός επισκέφτηκε την κατασκήνωση και συζήτησε με τον υπεύθυνο, Πατέρα Τιμόθεο Σταυρίδη, ο οποίος ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους ερυθρόλευκους για τα όσα έχουν προσφέρει στην Ι.Μ Νίκαιας.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως η κατασκήνωση φιλοξενεί φιλοξενεί νέους Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, υποψήφιων ανώτατων σχολών αλλά και φοιτητές που προέρχονται από τις πιο ευαίσθητες κοινωνικά και οικονομικά οικογένειες της Νίκαιας, του Κορυδαλλού, του Περάματος, του Κερατσινίου, του Χαϊδαρίου του Αιγάλεω και άλλων γειτονικών «διαμερισμάτων», με τον Δήμο Πειραιά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.